Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mini-apartamentele, o noua moda pe piata imobiliara din SUA

Mini-apartamentele de maximum 30 de metri patrati au devenit o noua moda in domeniul imobiliar din Statele Unite. Nu sunt recomandate claustrofobilor, dar par sa fie solutia ideala pentru tinerii cu buget redus.

In New York exista si apartamente de noua metri patrati, cam cat o bucatarie dintr-o locuinta obisnuita sau un dormitor modest. Apartamentele de dimensiuni reduse au devenit ultima moda printre tinerii americani cu posibilitati financiare reduse. Din cauza dimensiunilor unei astfel de locuinte, producatorii de mobila au si ei de castigat. Mobilierul practic va fi din ce in ce mai cautat.

Cei care stau deja in mini-apartamente spun ca exisa mai multe avantaje decat dezavantaje. Platesc mai putin la chirie si au o viata mai activa pentru ca stau foarte putin in casa.

Primarul metropolei, Michael Bloomberg, a lansat chiar si o competitie de proiecte pentru arhitectii care sunt asteptati sa vina cu idei de blocuri in care o locuintele sa nu aiba o suprafata mai mare de 30 de metri patrati.

Recomandari