Căutare Live

Aqualiposuctia - noua metoda de indeparte a ridurilor si cicatricilor!

Specialistii in chirurgie plastica au descoperit o noua metoda de indepartare a ridurilor si cicatricilor faciale. Acestia folosesc grasimea de pe abdoment!

Robert Bassin, expert american in chirurgie estetica, este cel care a revolutionat chirurgia estetica cu tehnica aqualiposuctiei.

Aqualiposuctia presupune extragerea celulelor de grasime de pe abdomen, utilizand un dispozitiv cu apa. Spre deosebire de tehnica obisnuita, prin aqualiposuctie nu sunt afectate vasele de sange, muschii sau nervii.

Grasimea extrasa este apoi injectata in zonele cu probleme de pe fata. Aceasta metoda este extrem de simpla si nedureroasa. In mai putin de 10 minute, tenul isi recapata tineretea, fermitatea si stralucirea.

Spre deosebire de injectiile cu acid hialuronic sau botox care necesita reaplicarea dupa cateva luni, injectiile cu grasime au un efect pe viata!

Robert Bassin spune ca aceasta tehnica este extrem de sanatoasa, deoarece grasimea este compusa din celule vii si se integreaza perfect in organism.

Aqualiposuctia poate fi folosita si pentru sani sau fese. Procedura costa 1500 de dolari.

FOTO: bellasugar.com

5 trucuri ale frumusetii FARA machiaj... Cinematograful Gloria va fi reabilitat si transformat in cea mai moderna sala multifunctionala din Capitala...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri