Căutare Live

Aşa îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea! Cinci semne care demonstrează că nu te va înşela vreodată şi că veţi îmbătrâni împreună

Dacă eşti într-o relaţie de lungă durată, dar vrei să te asiguri că el este partenerul alături de care vei îmbătrâni, specialiştii în domeniu te pot ajuta să îţi dai seama. Iată semnele care demonstrează că ţi-ai găsit sufletul pereche

Dacă eşti într-o relaţie de lungă durată, dar vrei să te asiguri că el este partenerul alături de care vei îmbătrâni, specialiştii în domeniu te pot ajuta să îţi dai seama. Iată semnele care demonstrează că ţi-ai găsit sufletul perechehttps://a1.ro/lifestyle/sex/10-semne-care-demonstreaza-ca-relatia-ta-va-dura-o-viata-intreaga-numarul-8-este-cel-mai-important-id732710.html

1. Este sincer cu tine absolut tot timpul
Este onest cu tine şi atunci când vine vorba despre lucrurile mărunte şi atunci când vine vorba despre lucrurile importante. Îţi spune mereu adevărul despre modul în care i-a decurs ziua. Nu are nicio problemă în a fi deschis despre sentimentele lui.

Îşi exprimă opiniile reale. Nu ezită atunci când vine vorba să dezvăluie ceea ce crede pentru că ştie că îl iubeşti atât de mult încât îi accepţi şi defectele, atât timp când rămâne deschis cu tine.

2. Face un efort să te ţină la curent
Nu trebuie să îi dai mesaje obsesiv sau să îl suni să îl întrebi unde este. Nici măcar nu trebuie să îl întrebi ce urmează să facă, nu trebuie să îl interoghezi despre planurile lui. Nu trebuie să-l întrebi despre ceea ce îl deranjează.

Este o carte deschisă pentru tine. Va lua iniţiativa de a te ţine informată despre tot ce tien de viaţa lui. Nu ar vrea niciodată să te facă să te simţi exclusă.

3. Se menţine mereu ocupat
Este genul de băiat care face mereu ceva, aşa că, cel mai probabil, nu va avea timp să îşi găsească pe altcineva. Este mereu implicat în carieră, pasiunile şi rutinele lui, aşa că nici nu se gândeşte la a te înşela.

4. A încheiat toate relaţiile cu fostele iubite
De multe ori, bărbaţii îşi vor înşela iubita actuală cu o pasiune mai veche. Tocmai de aceea, dacă partenerul tău a încheiat toate orice formă de contact cu fostele iubite, nu ar trebui să te îngrijorezi foarte tare.

Asta înseamnă că a trecut peste. Stă departe de ele pentru că singura persoană care îl face fericit eşti tu.

5. Pune mereu nevoile tale înaintea nevoilor lui
Un bărbat lipsit de egoism nu va înşela niciodată. Este foarte sensibil şi ştie cât de mult te va răni dacă va calca strâmb. Nu ar vrea să facă ceva care să îţi frângă inima şi să te aducă la disperare. Tot ce vrea este să te facă fericită pentru restul zilelor voastre.

Cel mai bun tratament împotriva căderii părului! Ce boli ascunde acest lucru... Veste bună pentru viitoarele mămici! Femeile însărcinate vor beneficia de investigaţii medicale gratuite...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri