Căutare Live

Atenţie mare! Semne care îţi arată că urmează să fii părăsită de partener. Dacă face aşa ceva, e clar!

De cele mai multe ori nu există un singur vinovat în destrămarea unei relaţii, iar specialiştii în domeniu încurajează cuplurile să se gândească bine înainte de a lua o decizie şi, mai ales, să îşi recunoască greşelile. Din păcate, în unele cazuri nu se mai poate face nimic, iar unul dintre cei doi alege să plece... Iată care sunt semnele care îţi arată că vei fi părăsită:

De cele mai multe ori nu există un singur vinovat în destrămarea unei relaţii, iar specialiştii în domeniu încurajează cuplurile să se gândească bine înainte de a lua o decizie şi, mai ales, să îşi recunoască greşelile. Din păcate, în unele cazuri nu se mai poate face nimic, iar unul dintre cei doi alege să plece... Iată care sunt semnele care îţi arată că vei fi părăsită:

Vorbește cu tine tot mai puțin: Poate că nu te pune pe gânduri faptul că te abordează tot mai rar, însă fii sigură că dacă vorbiți tot mai puțin, treceți unul pe lângă celălalt prin casă și nu vă spuneți nimic, nu este un semn bun.

Ați început să vă certați des: Nu vă vorbiți, așa cum o făceați în vremurile voastre bune, în schimb vă certați din orice. Se spune că iubiții se ceartă pentru a avea de ce să se împace, însă dacă ați ajuns după mulți ani să aveți conflicte din orice, acesta nu este deloc un semn bun, ci cel mai evident indiciu că nu mai vrea să fiți împreună.

Vorbește mult despre schimbare: Vrea să-și reia studiile, să ia o diplomă, să accepte un serviciu în alt oraș, să cumpere o casă. Nu sunt deloc rele aceste planuri, însă până acum nu erau atât de multe și atât de drastice. Dacă un tip vrea s-o rupă cu tine îți va povesti tot ce are de gând să facă el, fără să te includă și pe tine în aceste proiecții.

Nu-ți mai spune ”Te iubesc”: Cele două cuvinte atât de speciale se spun în cadrul cuplurile pentru a aminti partenerului sentimentele curate de dragoste pe care i le poartă. Și totuși, în ultima perioadă, nu doar că sunt din ce în ce mai rare, dar par scoase din gură cu cleștele.


RUGĂCIUNEA INIMII, mărțișorul protector al femeilor, de 1 Martie... LA MULȚI ANI DE 1 MARTIE! Cele mai frumoase URĂRI de Mărțișor...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri