Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Babyglow: hainele care te atentioneaza cand cel mic are febra

Principal beneficiu al produsului este indicarea momentului in care un temperatura unui bebelus depaseste 37ºC, asigurand astfel un mijloc eficient de prevenire a potentialei imbolnavirii a acestuia si o reactie mai rapida a parintilor in cazul unei boli care are manifestari febrile

Chris Ebejer a cheltuit 700,000 de lire sterline in cei sase ani de cercetare pentru gasirea unui colorant termosensibil care sa fie impregnat in tesaturile de bumbac din care este confectionata imbracamintea pentru bebelusi.

Rezultatul acestor cercetari va intra in curand in productia de serie si are ca principal beneficiu indicarea momentului in care un temperatura unui bebelus depaseste 37ºC, asigurand astfel un mijloc eficient de prevenire a potentialei imbolnavirii a acestuia si o reactie mai rapida a parintilor in cazul unei boli care are manifestari febrile.

2010/11/04//138366-babyglow_aokcb_54.jpg

Supraincalzirea nou-nascutilor poate genera leziuni cerebrale sau este indicatorul unor boli periculoase, cum ar fi meningita. Inventatorul spune despre descoperirea sa ca are calitatea de a face vizibila caldura, comunicand parintilor ceea ce bebelusul nu poate spune, ajutand in cazurile extreme la salvarea vietii acestora.

Recomandari