Căutare Live

Barbatii simt infidelitatea de la o posta

Barbatii se pricep mai bine decat femeile sa descopere actele de infidelitate, dar isi banuiesc partenerele de infidelitate chiar si cand nu este cazul."Am vrut sa vedem ce sex este mai precis in detectarea infidelitatii sexuale. Am aflat, in cazul in care raspunsurile au fost cinstite, ca barbatii sunt mai perspicace. De asemenea, am aflat ca acestia tind sa-si suspecteze partenerele de infidelitate chiar si atunci cand nu este cazul... Femeile sunt probabil mai reticente in a dezvalui informatiile. Par a se descurca mult mai bine in a-si ascunde actele de infidelitate, acte pe care insa barbatii se pricep mult mai bine sa le descopere", a declarat dr. Paul Andrew din cadrul Univesitatii Virginia Commonwealth din Richmond.

Pe de alta parte, cercetarea sprijina ideea conform careia barbatii sunt mult mai ingrijorati de actele de infidelitate ale partenerelor intrucat nu pot fi niciodata siguri de faptul ca fii sau fiicele pe care le intretin sunt cu adevarat copiii lor sau daca se numara printre sotii inselati de neveste.

sursa: Intact News
foto: xtra-marital-affairs.com

Opt sfaturi utile daca vrei sa agati o femeie... Dilema: Sunt sigure pentru sanatate produsele modificate genetic?...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri