Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cand si cum sa spui "Te iubesc"

A spune cuiva “Te iubesc” poate fi destul de infricosator. Care este cea mai buna modalitate pentru a spune acest lucru? Este, oare, cel mai bine sa ii spui persoanei de langa tine “Te iubesc”? Gasesti aici toate scenariile posibile si solutiile, indiferent daca este prima oara cand rostesti aceste vorbe sau nu.

Daca niciunul din voi nu a spus-o inca

Daca esti implicata intr-o relatie si simti ca esti indragostita - chiar daca niciunul dintre voi nu a folosit cuvantul cu "I" inca, - atunci este momentul sa iti pui sentimentele in ordine. Planuieste un moment intim, in care sa fii singura cu iubitul tau. Uita-te in ochii lui si sopteste-i incet, tandru si dulce la ureche aceste cuvinte magice. Daca le vei auzi si tu la randul tau, te poti considera o norocoasa!

Daca, totusi, nu iti va raspunde la fel, este ok. Te vei simti mai bine daca ii arati iubitului ce simti pentru el, decat daca te-ai ascunde. In plus, doar pentru ca cineva nu te iubeste chiar in acest moment, asta nu inseamna ca nu te va iubi nici mai tarziu.

Daca esti prea timida pentru a-i spune "Te iubesc"

Daca nu ai curajul sa ii spui "Te iubesc" iubitului tau, nu e nimic. Pregateste putin momentul si asteapta pana cand veti fi singuri. Dupa un sarut tandru si afectuos, sopteste-i in ureche vorbele. Poti, de asemenea, sa ii scrii un biletel si sa i-l strecori in ghiozdan sau in buzunar.

Dar cel mai bine este sa ii spui personal, fata in fata. Toata lumea devine un pic nervoasa atunci cand trebuie sa spuna aceste doua mari cuvinte. Poate vei fi recompensata pentru toti fluturasii din stomac, cand partenerul iti va sopti si el "Te iubesc".

Daca iubitul deja ti-a spus "Te iubesc"

Daca ai auzit deja un "Te iubesc" din gura iubitului tau si simti si tu la fel, da-i de veste. Cel mai bine este sa o spui imediat dupa el. Daca momentul a trecut, marturiseste-i data urmatoare cand veti fi din nou singuri.

Poti sa-i spui "Vreau sa stii ca si eu te iubesc. Imi pare rau ca nu ti-am zis mai devreme, dar am vrut sa astept pana cand...". Completeaza cu orice ti se pare tie potrivit: "am simtit ca este momentul potrivit", "eram sigura ca si eu simt la fel", "am putut, in fine, sa spun cu voce tare ceea ce muream de dorinta" (ai prins tu ideea).

Daca amandoi ati spus-o de mai multe ori

Dupa un timp, aceste doua cuvinte magice incep sa isi piarda din vraja si suna ca un cliseu. Fii creativa si spune-i "Te iubesc" partenerului tau in diferite moduri.

• Scrie-i o mica poezie
• Scrie "Te iubesc" pe un cartonas si ascunde-l undeva unde stii ca il va gasi
• Formeaza cuvintele din spaghetti, iar apoi fa o poza
• Fa-i un masaj si deseneaza-i pe spate fiecare litera
• Dedica-i un cantec la radio si ai grija ca el sa asculte postul respectiv in acel moment
• Fa-i o lista cu 10 lucruri pe care le iubesti la el (daca iti vin in minte mai multe, scrie-le pe toate)
Sa nu subestimezi importanta acestor cuvinte, care pot parea banale. Cateodata, nimic nu este mai revigorant si mai frumos decat sa auzi un "Te iubesc" soptit la ureche.

Daca nu esti implicata in nicio relatie

Daca simti ca esti indragostita de cineva, dar nu sunteti impreuna - spre exemplu vechea ta pasiune sau prietenul cel mai bun - nu-i spune "Te iubesc" din senin. Se va speria. In schimb, da-i de inteles ca iti place de el prin mici flirturi nevinovate sau, de ce nu, invita-l in oras. Pastreaza romantismul pentru atunci cand va cunoasteti mai bine.

Daca nu esti sigura ca il iubesti

Daca nu esti sigura ca iubesti, atunci nu spune aceste doua cuvinte mari fara a fi adevarate. Poti sa spui "Chiar imi place sa-mi petrec timpul cu tine, dar nu cred ca sunt pregatita sa numesc asta dragoste. Dar cine stie... poate intr-o zi?". Mintind si spunandu-i "Te iubesc" fara sa simti acest lucru, nu vei face decat sa il ranesti si mai tare decat daca i-ai spune adevarul.

FOTO: Hepta.ro

Recomandari