Antena Căutare

Ce nu trebuie să îi spui partenerului tău, dacă vrei să îți meargă bine! Asta trebuie să ascunzi de el!

Indiferent dacă ești la începutul unei relații sau a trecut deja destul de mult timp, poate că ar trebui să știi ce nu ai voie să îi spui partenerului tău, dacă vrei să îți fie bine!

Aceste lucruri ar trebui să le păstrezi numai pentru tine

Indiferent dacă ești la începutul unei relații sau a trecut deja destul de mult timp, poate că ar trebui să știi ce nu ai voie să îi spui partenerului tău, dacă vrei să îți fie bine!

Câți bani cheltui pe haine

Iubitul tău nu va înțelege niciodată obsesia ta pentru haine și se va speria dacă va afla câți bani cheltuit pe haine și accesorii. Păstrează dependența de cumpărături pentru tine, dacă nu aveți banii la comun. Câtă vreme ești independentă financiar, nu este problema lui pe ce îți cheltui banii.

Ce nopți nebune ai avut

Înainte să fiți într-o relație, amândoi ați avut o viață! Nu îi cere detalii despre a lui și nu îi da detalii despre a ta, dacă nu vrei să aveți subiect de ceartă. Păveștile despre aventurile de-o noapte sau despre distracțiile până dimineață trebuie păstrate pentru tine și prietenele tale.

La ce se gândesc femeile când fac sex? Nu vei ghici niciodată! Jumătate dintre ele fac ASTA!

Aceste lucruri ar trebui să le păstrezi numai pentru tine

Că ți-a întârziat câteva zile

Nu are rost să îți alarmezi iubitul când ți-a întârziat câteva zile, pentru că el va crede că ai rămas însărcinată și va intra în panică. Până nu ai o informație sigură, ține lucrurile acestea pentru tine. Te vei scuti de multă bătaie de cap!

Că ți-ai înșelat fostul iubit

Oricât de îndrăgostită ai fi, nu îi spune iubitului tău că l-ai înșelat pe fostul tău prieten. Nu vei face decât să îl sperii și să îl faci să nu mai aibă încredere în tine. Chiar dacă îi explicit circumstanțele în care ai fost infidelă și ai impresia că ai avut toate motivele să o faci, el nu va înțelege decât că ești neserioasă.

Câți parteneri sexuali ai avut

Trecutul nu ar trebui adus în discuție când începi o nouă relație, de aceea numărul partenerilor sexuali trebuie ținut pentru tine. Dacă nu te întreabă, înseamnă că nu vrea să știe, așa că nu are rost să începi astfel de discuții.

Află aici care sunt celelalte lucruri pe care nu ai voie să le spui partenerului tău!

Ce obsesii au femeile, în funcție de zodie! Ar trebui să afli asta ca să știi cum să le faci față!... Numele, secretul succesului. Cinci prenume predestinate unei vieți glorioase!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x