Ce nume la modă poți să alegi pentru copilul tău, în 2018 Uite care sunt cele aflate în top!

Din momentul în care rămâi însărcinată, printre frământările cele mai dese se numără “ce nume aleg?”Tendințe, semnificație, o nebunie! Deci… Să găsești numele ideal pentru micuțul tău devine un lucru destul de important. Unde mai pui că trebuie să evităm cacofoniile.

Din momentul în care rămâi însărcinată, printre frământările cele mai dese se numără “ce nume aleg?” Tendințe, semnificație, o nebunie! Deci… Să găsești numele ideal pentru micuțul tău devine un lucru destul de important. Unde mai pui că trebuie să evităm cacofoniile.

Nume, prenume, fii atent la ele! Pomeneam de semnificație, ai grijă să nu fie una stânjenitoare. De pildă, Fabian sună frumos, dar vine din latina, unde “fabianus” inseamnă crescător de fasole. "Sergiu" e un nume destul de des întalnit, dar semnificația sa e neclară: vine din latina, unde “servare” înseamnă a salva, dar poate veni si de la “servus” = servitor.

Așadar noi îți dăm o mână de ajutor și facem o listă cu numele care se poartă:

Zofia, Alva, Isak, Aaron, Marta, Graciela, Isla, Kai, Eleni, Adele, Irina, Mila, Levi, Aanya, Avery, Wren, Lea, Rosalinda, Dawson, Kinsley.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri