Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce nume la modă poți să alegi pentru copilul tău, în 2018 Uite care sunt cele aflate în top!

Din momentul în care rămâi însărcinată, printre frământările cele mai dese se numără “ce nume aleg?”Tendințe, semnificație, o nebunie! Deci… Să găsești numele ideal pentru micuțul tău devine un lucru destul de important. Unde mai pui că trebuie să evităm cacofoniile.

Din momentul în care rămâi însărcinată, printre frământările cele mai dese se numără “ce nume aleg?” Tendințe, semnificație, o nebunie! Deci… Să găsești numele ideal pentru micuțul tău devine un lucru destul de important. Unde mai pui că trebuie să evităm cacofoniile.

Nume, prenume, fii atent la ele! Pomeneam de semnificație, ai grijă să nu fie una stânjenitoare. De pildă, Fabian sună frumos, dar vine din latina, unde “fabianus” inseamnă crescător de fasole. "Sergiu" e un nume destul de des întalnit, dar semnificația sa e neclară: vine din latina, unde “servare” înseamnă a salva, dar poate veni si de la “servus” = servitor.

Așadar noi îți dăm o mână de ajutor și facem o listă cu numele care se poartă:

Zofia, Alva, Isak, Aaron, Marta, Graciela, Isla, Kai, Eleni, Adele, Irina, Mila, Levi, Aanya, Avery, Wren, Lea, Rosalinda, Dawson, Kinsley.

Recomandari