Căutare Live

Ce tip de lenjerie trebuie sa porti vara aceasta, pentru a nu transpira

Cum vara este un anotimp prielnic aparitiei transpiratiei, iata mai jos ce tip de lenjerie trebuie sa porti, pentru a evita iritatiile si alte infectii!

1. Renunta la tanga!

In loc sa protejeze zona genitala, lenjeria tanga mai rau o irita, din cauza frecarii. In plus, atunci cand mergi, slipul se poate misca, iar bacteriile din zona anusului sunt impinse catre uretra, unde pot provoca infectii urinare.

Chilotul de tip boxer este si el o varianta nerecomandata pe timp de vara, pentru ca in atunci cand mergi, zona dintre picioare se ridica, iar vulva se poate irita.

Pentru a evita astfel de incidente neplacute, cel mai bine si mai sanatos este sa alegi un chilot clasic, din bumbac. Astfel, pielea poate sa respire in voie, iar transpiratia sa se evapore mai repede.

2. Renunta de tot la lenjerie noaptea!

Macar pe timp de noapte ar trebui ca pielea ta sa respire cum trebuie.

Cel mai bun mod in care sa eviti infectiile genitale este sa faci cat mai repede un dus caldut, atunci cand ai ajuns acasa.

Foto: shine.com

Aceasta este formula micului dejun perfect... VIDEO! Cerere in casatorie in stil "Star Wars"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri