Căutare Live

Cea mai mare familie de pitici are sapte membri

Amber si Trent Johnston alaturi de cei cinci copii ai lor sunt cea mai mare familie de pitici din lume, relateaza Daily Mail.

Toti cei sapte membri ai familiei care locuieste in Statele Unite sufera de acondroplazie, o forma de nanism care afecteaza extremitatile.

Niciun membru al familiei nu are o inaltime mai mare de 1,2 metri, dar insista sa traiasca intr-o locuinta care nu este adaptata la nevoile lor. Parintii celor cinci copii vor sa faca acest lucru pentru a-i invata pe cei mici sa depaseasca greutatile pe care le presupune boala lor.

Amber si Trent s-au intalnit la o adunare pentru persoanele care sufera de nanism si au format un cuplu. Amber Johnston a nascut doi copii, un baiat si o fetita, iar ceilalti trei micuti au fost adoptati din Siberia, China si Coreea de Sud.

Au decis sa adopte pentru ca o noua sarcina ar fi pus-o in pericol pe tanara a carei talie ajunsese sa aiba o circumferinta de dimensiuni mai mari decat inaltimea ei.

Foto: Inspired Image

VIDEO! Nasterea in Romania: Cat costa si cum se face... Copiii fac discriminari rasiale de la varsta de noua luni...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri