Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cele mai importante avantaje ale parchetului laminat de 12 mm pentru locuința ta

Alegerea parchetului pentru locuințe poate părea un lucru simplu de realizat, însă din păcate nu este neapărat astfel.  Acest lucru este adevărat în special atunci când vrei să faci cea mai bună alegere pe termen lung. Este necesar să ții cont de numeroși factori esențiali pentru a reuși acest lucru.

Alegerea parchetului pentru locuințe poate părea un lucru simplu de realizat, însă din păcate nu este neapărat astfel. Acest lucru este adevărat în special atunci când vrei să faci cea mai bună alegere pe termen lung. Este necesar să ții cont de numeroși factori esențiali pentru a reuși acest lucru.

Dintre numeroasele opțiuni pe care le aveți la dispoziție, noile modele de parchet laminat de 12 mm pot fi o opțiune avantajoasă pentru voi din diverse motive. Din acest motiv, astăzi vom analiza cele mai importante avantaje ale acestui tip de parchet. Astfel, voi veți decide dacă acesta reprezintă varianta potrivită și pentru locuința voastră.

Rolul parchetului laminat în locuința ta

Laminatul este unul dintre cele mai cunoscute materiale utilizate pentru acoperirea diverselor suprafețe în acest moment. Grosimea de 12 mm reprezintă cea mai bună variantă disponibilă în cazul parchetului laminat. Aceasta asigură rezistență sporită pe termen lung și o durată de viață mai lungă, comparativ cu alte materiale.

Montajul parchetului laminat de 12 mm este ușor de realizat

Montajul flotant al parchetului laminat de 12 mm îl transformă pe acesta într-o opțiune avantajoasă pentru utilizatori. Acest sistem de montaj elimină necesitatea prinderii parchetului de pardoseală în cuie sau lipirea acestuia. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a economisi timp prețios în această etapă de amenajare a casei.

Mai mult decât atât, parchetul laminat de 12 mm poate fi montat chiar și în cadrul unui proiect DIY de amenajare interioară. Acesta vine la pachet cu setul de instrucțiuni de montaj necesare, acestea fiind intuitive și ușor de urmărit.

De ce ai alege parchet laminat de 12 mm

  • Parchetul laminat este foarte popular printre utilizatori, în special datorită prețului său rezonabil și a ușurinței de montare indiferent de spațiu. În plus față de acestea, există și numeroase alte avantaje de care puteți beneficia în cazul acestui tip de pardoseală. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:
  • Parchetul laminat de 12 mm arată foarte bine în toate spațiile din locuință, inclusiv în living.
  • Acesta ajută la crearea unui spațiu primitor și oferă o protecție sporită contra zgârieturilor chiar și în cazul spațiilor caracterizate de trafic intens.
  • Există o gamă diversă de modele disponibile în cazul parchetului laminat de 12 mm. Astfel, puteți găsi cu ușurință varianta care să se potrivească perfect decorului ales.
  • Parchetul laminat de 12 mm este ușor de instalat pe suprafețe drepte, lipsite de denivelări chiar și de către persoane lipsite de experiență.
  • Acest tip de pardoseală este ușor de întreținut prin simpla curățare cu apă atunci acest lucru este necesar.
  • Grosimea de 12 mm este cea recomandată atunci când optați pentru montajul parchetului laminat în spații cu trafic intens. Plăcile din această categorie au capacitatea de a rezista foarte bine în timp.
  • Parchetul laminat de 12 mm este realizat în mare parte din materie primă lemnoasă. Din acest motiv, acesta este considerat și o alternativă bună din punct de vedere ecologic.
  • Chiar și după expunere îndelungată la soare, acest tip de pardoseală are capacitatea de a rămâne intact, fără urmă de pete sau decolorări.
  • În cazul parchetului laminat de 12 mm, îmbinările plăcilor sunt mai solide. În plus, zgomotul produs de acesta este aproape inexistent.

Acestea sunt cele mai importante beneficii ale parchetului laminat de 12 mm pentru locuințe. Cunoscându-le, acum puteți decide dacă acest tip de parchet este varianta optimă pentru proiectul de schimbare a pardoselii în locuința voastră.


Recomandari