Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Cheia unei familii fericite: doua fete, pentru un camin linistit si armonios

Cuplurile in cautarea casniciei perfecte ar face bine sa isi ia gandul de a avea un baiat pentru el si o fata pentru ea, caci fericirea vine atunci cand ai... doua fete, spun cercetatorii.

Conform unui studiu, care ar putea surprinde multi parinti, doua fetite se cearta mai rar, se joaca in liniste, rareori isi vor supara parintii si nu tind sa se parasca una pe cealalta.

De asemenea, nu fac multa galagie, se pot ignora una pe cealalta si exista si o mare sansa sa gaseasca in parinti principalii lor confesori. La polul opus sta o familie cu patru fete, care pot fi extraordinar de galagioase si energice.

Cercetatorii au interogat mii de parinti, ai caror copii au sub 16 ani, pentru a gasi reteta unei familii fericite. Majoritatea dintre cei care au afirmat ca mediul familial este armonios, aveau doua fete, gemene sau nu. In schimb, familiile mixte au fost cele care s-au plans cel mai mult, afirmand ca in orice moment al zilei, fie ca e ora de culcare, fie ca e micul dejun, exista un motiv de conflict.

2011/04/07//261118-hepta_09499.jpg

In cazul familiilor cu doi baieti, lucrurile stau aproape la fel de bine ca vice-versa, cu excpetia faptului ca cei doi devin foarte buni prieteni, deci nu-si mai numesc parintii drept confidenti principali.

Top cele mai bune combinatii, conform Daily Mail

1. Doua fete

2. Un baiat si o fata

3. Doi baieti

4. Trei fete

5. Trei baieti

6. Patru baieti

7. Doua fete si un baiat

8. Doi baieti si o fata

9. Trei baieti si o fata

10. Trei fete si un baiat

11. Doi baieti si doua fete

12. Patru fete

Foto: Hepta

Recomandari