Chord Overstreet lucreaza la primul sau album solo!

Chord Overstreet nu va mai juca in sezonul 3 din musical-ul “Glee”, insa pregateste ceva foarte interesant pentru fanii sai. Cantaretul in varsta de 22 de ani lucreaza din greu la albumul sau de debut.

Intr-un interviu pentru TVLine, Chord recunoaste ca a fost trist atunci cand a aflat ca nu a mai fost desemnat in cel mai nou sezon "Glee", iar acum vrea sa se axeze pe cariera lui muzicala. "Bineinteles ca vestea a venit ca un soc. Am avut parte de clipe minunate alaturi de echipa, iar aceasta a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. Insa am decis sa privesc acest lucru ca pe o oportunitate si sa ma dedic mai mult muzicii", a declarat vedeta.

Chord lucreaza intens pentru viitorul sau album, atat de intens incat a refuzat oferta producatorilor "Glee" de a juca intr-un show cu aceeasi tema. "Am compus muzica toata viata mea si am avut sansa de a lucra la un album. Este o mare pasiune de-a mea. M-am gandit mult si am ajuns la concluzia ca este timpul sa ma focusez pe cariera mea muzicala", a mai spus Chord.

"Mi s-a oferit ocazia sa ma intorc pentru cateva episoade, dar nu era nimic sigur, asa ca am decis sa refuz. O sa ma concentrez pe lansarea noului album, lucru pe care l-am si facut in ultimele doua luni", a mai continuat el.

Sursa: JSYK
FOTO: Hepta

Ultimele știri