Cinci semne ca unei femei ii place de tine

Daca nu stii daca o femeie te place sau nu, noi te ajutam sa iti dai seama. Analizand comportamentul ei in ceea ce te priveste, poti afla ce simte pentru tine si cum priveste ea relatia dinte voi doi.

1. Te atinge des

Oamenii sunt fiinte carora le place sa atinga lucrurile pe care le considera atractive. Femeile nu ating barbatii de care nu sunt interesate. Atingerile pot lua diferite forme: uneori isi lasa mana sa cada intamplator pe tine, alteori, intr-un moment de bucurie intensa se apropie foarte mult de tine.

2. Pretinde ca are aceleasi interese ca ale tale

Daca dintr-o data dezvolta o pasiune subita pentru activitatile care tie iti fac placere (ca fotbalul, jocurile pe calculator) cu siguranta acest lucru este doar o scuza pentru a petrece cat mai mult timp cu tine. Vrea sa crezi ca aveti multe lucruri in comun, pentru ca apoi sa iti transmita ca si-ar dori sa fiti mai mult decat prieteni.

3. Iti trimite mesaje sau comentarii pe pagina de Facebook

Cand o femeie nu te place nu se gandeste la tine in timpul ei liber. Dar daca te place, cu siguranta va dori ca si tu sa te gandesti la ea in timpul liber. Tocmai de aceea va fi prezenta pe pagina ta de Facebook sau alte site-uri de socializare.

4. Iti cere des ajutorul

Aceasta este una dintre clasicele modalitati de a-ti arata ca tine la tine. Nu este neaparat nevoie sa iti spuna ca are nevoie de ajutor: poate sa spuna ca ii e frig si atunci ar trebui sa ii oferi geaca ta. Apoi ar putea sa te invite la ea acasa sub pretextul ca i s-a stricat un aparat electrocasnic pe care ar trebui sa i-l repari.

5. Vrea sa faceti cat mai multe lucruri impreuna

Nu iti va transmite niciodata clar ca isi doreste acest lucru, dar ti-l va sugera. Iti va vorbi despre un concert la care ar dori sa mearga dar nu are cu cine, sperand sa te oferi sa o insotesti, la fel cu alte activitati care ii fac placere.

foto: askmen.com

Ultimele știri