150g de ciocolata cu lapte
3 oua, albusul separat de galbenus
2 linguri de Cointreau
PENTRU COAJA CONFIATA DE PORTOCALE
2 linguri de zahar brun fin
coaja de la 2 portocale, taiata in fasii lungi si subtiri
frisca, pentru servit
1 Se topeste cu grija ciocolata in cuptorul cu microunde sau intr-un bol asezat deasupra unui vas in care fierbe apa, apoi se lasa putin la racit.
2 Se bat impreuna galbenusurile si lichiorul si se amesteca cu grija in ciocolata topita. Se bat albusurile spuma si se adauga usor in amestecul de ciocolata. Se pune compozitia cu o lingura in patru pahare si se da la racit.
3 Pentru a pregati coaja confiata de portocale, se dizolva zaharul in 2 linguri de apa si se fierbe 2 minute. Se pune in sirop coaja de portocale si se fierbe inca 2 minute, apoi se ia de pe foc, se scurge si se pune la racit pe o foaie de copt. Se pune frisca peste fiecare mousse, iar deasupra se asaza coaja de portocale.
citeste revista Good Food
Targ de produse romanesti pentru o viata sanatoasa... Capcanele din baie...