Copiii din Galati se distreaza la un spectacol muzical special

„Cucurigu Gagu” se intituleaza primul spectacol muzical din acest an din cadrul proiectului Domini-Domini. Spectacolul e programat duminica, 23 ianuarie, de la ora 11:00, la Palatul National al Copiilor.

Cu aceasta ocazie, cei mici sunt invitati in universul satului traditional romanesc prin intermediul basmului „Punguta cu doi bani" al lui Creanga, ilustrat scenic si muzical. Spectacolul in regia lui Aurel Manole aduce in distributie artisti ai Teatrului Muzical „Nae Leonard" din Galati.

Biletele se gasesc in reteaua Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, la Carrefour Feeria in Baneasa Shopping City si la Real-Vitan, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro sau www.mariadomina.ro, la pretul de 15 lei sau 20 lei, in functie de categoria de loc.

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: thespeakerpoint.com

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri