Copiii geniali ai Romaniei: La doar sase ani stie sa rezolve fractii

La un an, Ana Stratan stia sa spuna Popocatepetl. Apoi a inceput sa puna cuvintele in versuri, sa sune bine la ureche. Parintii nu si-au dat seama de nimic, crezand ca asa e normal. La un an jumate, fata lor statea cu Enciclopedia pe genunchi, studiind pozele.

"La trei ani cunostea putine reguli gramaticale, dar putea sa le deriveze singura pe celelalte, facand propozitii complexe pe care eu nu trebuia sa le mai corectez. Parea ca nu e atenta la lucruri, dar asculta si la un moment dat o auzeam tragand o concluzie: «Dar asta inseamna ca...». Daca ii dadeam o informatie noua, ne cerea si mai mult, ridicand stacheta tot timpul. De exemplu, la gradinita isi taia singura cate doua ore din timpul ei de joaca, pentru teme"

"Te iubesc, bunicule!".

Jurnalul National
Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri