Urmeaza pasii de mai jos si vezi ce poti face cu cojile :
1. Inainte de a te apuca, asigura-te ca lamaia pe care vrei sa folosesti este necerata. Spala lamaia si decojeste-o cu ajutorul unui decojitor de legume, astfel incat sa obtii fasii lungi si late de coaja. Incearca sa eviti partea alba a lamaii, pentru ca este amara.
2. Taie coaja in fasii subtiri, opareste-le, apoi scurge-le si clateste-le cu apa rece.
3. Fierbe coaja de la un fruct intr-o treime de ceasca de apa, impreuna cu 1 lingura otet de mere si ¼ ceasca de zahar tos, pana se inmoaie.
4. Lasa la racit, apoi toarna siropul cu fasiile de lamaie intr-un borcan. Scurge coaja de lamaie inainte de a o folosi.
Citeste si alte sfaturi utile pe Good Food!
FOTO: hepta.ro
Reteta zilei: Mini sufleuri de somon afumat... Cum sa convietuiti mai multe generatii sub acelasi acoperis...