1. Pentru cocktailuri cremoase
Stropesti interiorul paharului cu siropul dorit. Torni cocktailul in pahar si introduci un baton de napolitana pe post de agitator.
2. Amestecuri cu zahar pe margine
Coloreaza marginea paharului in ton cu cocktailul, folosind zahar colorat. Torni cristalele de zahar pe o farfurie, apoi umezesti marginea paharului cu apa sau o freci cu o felie de lamaie. Cufunzi marginea paharului in farfurie, pana se acopera uniform cu zaharul colorat. Torni cocktailul in pahar si servesti.
3. Pentru cocktailuri acidulate
Incearca o margine sarata pentru cocktailurile acidulate, precum margarita. Freaca marginea paharului din care vei servi cu o felie de lamaie si apoi cufund-o intr-o farfurie mica cu sare. Torni cocktailul in pahare. Faci o mica taietura intr-o felie de fruct (de exemplu ananas sau lime). O asezi pe marginea paharului si servesti.
Citeste si alte articole si retete interesante numai pe Good Food!
Foto: luxuryandstyle.co.uk