- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
In primul rand, aspectul poate face diferenta. Mierea naturala este, adesea, tulbure si poate contine urme de fagure sau alte particule. Cea artificiala este perfect transparenta.
De asemenea, mierea naturala se zahariseste dupa o perioada de timp, exceptand soiul din salcam care ajunge la aceasta stare mai greu sau deloc.
Cand gusti mierea zaharisita, aceasta ar trebui sa se topeasca repede in gura. In cazul in care contine bucatele tari, acestea pot fi urme de zahar caramelizat, ceea ce inseamna ca nu este naturala.
Mai mult, mierea artificiala are un gust puternic de zahar si seamana cu un sirop fara aroma.
FOTO: hepta.ro
Babyccino, cafeaua pentru copii!... Cum sa folosesti autobronzantul pe timp de iarna...