Căutare Live

Cum organizezi petrecerea de botez acasă

Botezul copilului reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei familii. După creștinarea micuțului, îmbrăcat în haine de sărbătoare, familia va organiza petrecerea de botez, la care vor participa atât rudele, cat și nașii, alături de prietenii apropiați ai proaspeților părinți.

Cum organizezi petrecerea de botez acasă

https://unsplash.com/photos/Hli3R6LKibo

Dacă nu vrei să organizezi petrecerea de botez la un restaurant sau nu dispui de un buget considerabil, poți lua în calcul desfășurarea ei la tine acasă. Acest lucru te ajută să scazi din cheltuieli și să te simți minunat, în intimitatea propriului cămin. Vrei să afli cum poți organiza petrecerea de botez acasă? Ține cont de recomandările noastre!

Stabilește cum vrei să arate petrecerea de botez

Primul pas de care trebuie să te ocupi implică stabilirea tipului de petrecere. Îți dorești un botez restrâns, luxos sau o mică masă festivă, în living? În funcție de buget, petrecerea de botez poate să capete orice formă, raportată la numărul de invitați.

Gândește-te la lista de invitați

Pasul următor constă în stabilirea listei de invitați. De regulă, botezul celui mic reprezintă un eveniment intim, la care trebuie să inviți membrii familiei și cei mai apropiați prieteni. De îndată ce ai stabilit numărul de invitați, vei putea să decizi și meniul și decorațiunile, astfel încât totul să fie ca la carte.

Împarte invitațiile pentru botez

Invitațiile pentru botez trebuie să conțină informații esențiale despre acest eveniment unic. Astfel, acestea includ numele părinților, numele nașilor, precum și data și ora evenimentului. La fel de important de adăugat pe invitațiile de botez sunt și numerele de telefon la care invitații pot confirma sau infirma prezența la petrecere sau data limită până la care pot face asta. Chiar dacă organizezi petrecerea acasă, este indicat să trimiți invitațiile de botez cu cel puțin o lună înainte de eveniment.

Amenajează corespunzător locuința

Dacă locuiești la casă, poți organiza petrecerea de botez în curte, unde vei amenaja spațiul conform numărului de invitați. În curte, poți instala un cort, câteva mese, aranjamente florale și alte decoruri ideale pentru botez.

Stabilește meniul pentru invitați

Pentru că toată lumea trebuie să se simtă bine la petrecerea de botez și să fie sătulă, meniul va fi bine ales. Comandă mâncare tradițională în București, astfel încât să te bucuri de preparate gustoase, la prețuri accesibile, fără să-ți mai faci griji în legătură cu felurile de mâncare. La fel de util este și candy barul, care implică o masă plină de prăjiturele de diferite feluri, ce va atrage ca un magnet toți invitații, adulți și copii.

Alege un animator pentru copii

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

De la nicio petrecere de botez nu trebuie să lipsească un animator pentru copii, care să întrețină atmosfera. Dacă printre invitați se numără și familii cu copii, animatorii reprezintă soluția ideală de a-i distra pe cei mici, mai ales dacă ai la dispoziție de o curte spațioasă, unde aceștia se pot desfășura în voie.

Creează o atmosferă relaxantă și un mediu distractiv

Nu în ultimul rând, ai nevoie de muzică bună. Poți să apelezi la o trupă care cântă live sau să achiziționezi un echipament de sonorizare performant. Nu uita nici de o echipă formată din fotograf și cameraman, care vor fi responsabili cu imortalizarea celor mai speciale momente din viața ta și a bebelușului. Dacă îți permite bugetul, optează și pentru o cabină de fotografii care îți oferă pe loc pozele, astfel încât invitații să primească o amintire de neuitat.

Organizarea petrecerii de botez pentru noul născut este un moment emoționant în viața proaspeților părinți. Ține cont de sfaturile din ghidul nostru și organizează cea mai frumoasă petrecere de botez chiar la tine acasă, unde toți invitații se vor distra pe cinste!

Înălțarea Domnului 2020. Până când salutăm cu „Hristos S-a Înălțat”?... La ce trebuie sa fii atent atunci cand iti pui anvelopele de iarna...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri