Căutare Live

Cum recunoști un apartament de calitate?

Cumpărarea unei locuințe reprezintă o investiție majoră pentru fiecare persoană care plănuiește acest lucru.

Cumpărarea unei locuințe reprezintă o investiție majoră pentru fiecare persoană care plănuiește acest lucru.

Ai nevoie de energie, răbdare, atenție, și mai ales bani, pentru a găsi acele apartamente de calitate.

Primul pas pe care ar trebui să îl faci este să stabilești suma exactă pe care vrei să o investești, iar de acolo poți începe căutarea.

Iată de ce alte lucruri ar trebui să ții cont când te-ai decis să faci această achiziție:

Zona joacă un rol important

Orice om care dorește să își cumpere un loc al lui vrea ca acesta să fie cât mai bine poziționat și să aibă acces ușor la zona centrală, la supermarketuri, centre comerciale. O bună variantă o reprezintă ansamblurile rezidențiale noi, deoarece ele sunt amplasate în apropierea mijloacelor de transport în comun.

De cele mai multe ori, locuințele noi sunt situate aproape de mall-uri, astfel încât îți este ușor să ieși la cumpărături și la un film, pentru a te relaxa.

Dacă vrei să îți întemeiezi o familie, ai grijă să alegi un apartament care să fie în apropierea unei grădinițe sau a unei școli. Poți găsi ansamblurile noi care au propria grădiniță, dacă ai noroc.

Dotări și finisaje

Când vine vorba de locuințe noi, nu trebuie să îți faci griji privind modul în care acestea au fost construite.

În primul rând, nu este nevoie să renovezi, cum ar fi în cazul unui apartament vechi. Asta te-ar duce la mai multe cheltuieli, iar cu banii respectivi îți poți decora casa.

Infrastructura blocului este bine gândită și nu se face rabat de la calitate. Blocul este realizat pe cadru beton și cărămidă, lucru care îți asigură siguranța acestuia, și este izolat termic.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

Fiecare apartament este prevăzut cu instalații electrice și sanitare noi, are propria centrală termică, racord pentru mașina de spălat, contracte cu furnizorii de televiziune și internet, parchet laminat, gresie și faianță de cea mai bună calitate.

Camerele care au o umiditate ridicată, cum ar fi baia și bucătăria, sunt protejate de degradare prin placarea cu plăci de gips carton rezistente la umezeală, de culoare verde.

Spații verzi

Nimănui nu îi place ca primul lucru pe care îl vede de dimineață să fie un perete din beton. Fii atent la priveliștea pe care o oferă apartamentul. Deseori, ele sunt situate în apropierea unui parc sau au propriile spații verzi. Astfel, după o zi lungă și obositoare, ai posibilitatea să ieși la o plimbare și să iei o gură de aer proaspăt.

Siguranța

Apartamentele aflate în ansambluri rezidențiale noi sunt gândite în așa fel încât să ofere siguranță locuitorilor. Acestea sunt prevăzute cu garduri, care împrejmuiesc ansamblul, camere de supraveghere și paznic 24/24. Siguranța nu va fi o grijă pentru tine.

Locuri de parcare

Cu siguranță nu o să vrei să petreci minute în șir căutând un loc de parcare. Toate blocurile noi vin cu locuri de parcare gratuite pentru fiecare dintre locuitorii săi. Iar dacă nu ai un autoturism și nici nu ai în plan să îți cumperi, poți închiria sau vinde locul tău unui alt vecin.

Poate nu o să fie așa ușor să găsești din prima locuința care să îți satisfacă orice dorință și la care visai, însă cu răbdare și cu ajutorul sfaturilor de mai sus cu siguranță nu vei da greș și o să alegi dintre acele apartamente de calitate.

Câteva luni sau o viață întreagă? Ce diferenţă de vârstă trebuie să fie între tine şi partener pentru a avea o relaţie f... Cum alegi cel mai potrivit proiect de casă?...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri