Iata o serie de sfaturi extrem de eficiente oferite de catre specialistii din industrie. Ati ghicit, de catre barmani. Fiindca vrand-nevrand, intre tine si dorinta ta de a bea o bere rece se afla un barman.
Asadar, carnetelul langa tine, sau, daca esti mai tanar, baga bine la creier urmatoarele:
1. Invata sa dai bacsis.
Mic, mare, nu conteaza. Daca un barman s-a obisnuit cu tine, stie ca ai mereu grija de el, atunci nu va uita. Garantat. Daca nu faci acest lucru, tot te va tine mine. Deci, cum vrei sa te tina minte?
2. Trateaza barmanul cu respect!
Adica nu-l apela cu celebrele "auzi, fratioare" sau "cumetre" si asa mai departe. Cere-i respectuos, hotarat, trateaza-l asa cum iti place si tie sa fii tratat. Nu cred ca ti-ar conveni sa stai la masa si un ospatar sa vina la tine si sa-ti spuna "Hai, frate, ia zi, ce-ti aduc din bucatarie, de la baietii mei?".
3. Fii hotarat ce vrei sa comanzi.
Adica in momentul in care un barman aglomerat si-a facut timp doua secunde pentru tine, spune-i clar si rapid ce vrei: "Trei Ursus!", nu "Aaaaa.....pai ce-ai aicea, aaaa, eu stiu......da si mie ceva rece".
4. Devino un obisnuit al unui bar.
E cazul sa incepi sa nu mai mergi chiar din bar in bar: alege-ti un numar constant de baruri bune, 4-5, si frecventeaza-le. Te vor invata barmanii, vei invata specificul localului, si asa mai departe.
Acum, ti se mai pare greu sa ceri de baut intr-un bar plin ochi?
Cele mai tari 5 filme despre box... Vivienne Tam 2, noul “plic digital” de la HP...