Cum sa incalzesti etajul al doilea al casei

Nimic nu e mai greu in zilele geroase de iarna decat sa te cobori din pat pe o podea rece. Aerul cald este mai usor decat cel rece, deci se va ridica deasupra, astfel ca daca ai incalzit primul nivel al cladirii, al doilea ar trebui sa se incalzeasca si el. Insa izolatia necorespunzatoare va impiedica realizarea acestui lucru. Noi te invatam ce sa faci pentru ca al iarna sa ai cald in toata casa, inclusiv la etaj.

1. Verifica daca sistemul de incalzire functioneaza corespunzator! Daca nu te pricepi, angajeaza un profesionist!

2. Instaleaza ventilatoare pe tavan, care sa directioneze aerul catre nivelele superioare ale cladirii. Instaleaza-le si langa scari si asigurate ca se rotesc in sens invers acelor de ceasornic.

3. Pune plante cu frunze mari in partea de nord a cladirii! Acestea ajuta la diminuarea intensitatii vantului si astfel, in casa va fi mai cald.

4. Pune un ventilator la baza scarilor si aranjeaza-l astfel incat sa se invarta in sensul acelor de ceasornic! Acesta va directiona aerul cald catre scari.

5. Utilizeaza dispozitive de incalzire la etaj (radiatoare de exemplu)! Pentru camerele in care sunt copii mici, foloseste aparate ce nu se incalzesc foarte tare, pentru a evita riscul accidentelor.

6. Izoleaza termic mansarda sau podul! In acest fel va veti asigura ca nu se pierde o mare cantitate de caldura.

7. Desfa perdelele si trage jaluzelele in timpul zilelor insorite! Acest lucrau va permite razelor soarelui sa incalzeasca incaperea respectiva.

foto: ehow.com

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri