Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cum sa organizezi un Revelion in 5 minute

Imagineaza-ti urmatorul scenariu: nu pleci nicaieri de Revelion si te pregatesti linistit de o seara impreuna cu partenera de viata. Cu doar cateva ore inainte te suna cativa prieteni care se autoinvita la tine de Revelion si, vrei, nu vrei, accepti. Ce e de facut? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere de Revelion, pe ultima suta de metri, fara prea multa bataie de cap.

Iti rogi prietenii sa aduca si ei mancare si bautura

Toate familiile, indiferent ca pleaca sau nu pleaca de acasa, pregatesc ceva bun de mancare si bautura. Insa nu de-ajuns pentru a da o petrecere. Nu te mai chinui sa gasesti magazine deschise (probabil ca nu vei gasi), asa ca spune-le prietenilor care vin la tine ce ai pregatit tu si ce ar trebui sa aduca ei.

Nu te stresa cu aranjamentele sau cu hainele

Fiind o petrecere organizata pe ultima suta de metri, e clar ca nici prietenii tai nu vor veni "la patru ace". Daca ai o problema cu lucrul asta, spune-le sa vina imbracati casual. Nu te stresa prea tare nici cu aranjatul casei. Important e sa fie curatenie. Ca sa nu intri in criza de timp, imparte responsabilitatile cu partenera de viata.

Citeste tot articolul in Sfatul Parintilor!

Recomandari