Antena Căutare

Cursuri de prim ajutor pentru caini: ce sa faci in caz de intoxicatie!

Stapanii de caini care vor sa invete cum trebuie sa intervina intr-o situatie de urgenta pentru a-si salva prietenii necuvantatori pot participa la cursuri de prim ajutor pentru animalele de companie.

Stapanii invata alaturi de caini lor tehnicile pe care le pot aplica in situatii de urgenta. In ceea ce-i priveste pe caini, urgentele medicale variaza de la crize de epilepsie si accidente rutiere pana la dilatatii gastrice care pot provoca moartea unui animal in numai doua ore.

Printre cele mai des intalnite situatii in care stapanii ar putea interveni sunt intoxicatiile. La cursurile de prim ajutor iubitorii de animale invata ca, in cazul unei intoxicatii, trebuie sa le administreze apa oxigenata cainilor deoarece aceasta provoaca voma. Stapanii de caini invata si cum sa faca acest lucru, dar si cum sa-si resusciteze cainii daca fac un stop cardiac.

Cursurile de prim ajutor pentru animale de companie costa 100 de lei.

Articolul continuă după reclamă
Ai ramas fara job? Iata 5 sfaturi care iti pot veni in ajutor!... Rosiile mentin pielea tanara si o protejeaza de arsurile solare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x