Căutare Live

Fundatia Dan Voiculescu organizeaza cursuri gratuite de limba engleza, destinate copiilor talentati

Cele mai bune cursuri, pentru cei mai buni elevi. Pentru al saselea an consecutiv, Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei organizeaza cursuri gratuite, destinate copiilor talentati, ca sa ii incurajeze sa-si dezvolte abilitatile.

De cinci ani, copiii pasionati de limba engleza beneficiaza de cursuri speciale, la un nivel avansat. Orele interactive ii ajuta pe cei mici sa invete usor. “Ii ajuta la CV-ul lor, in al doilea rand ca aceste certificate Cambridge incepand cu nivelul Practice English Test se echivaleaza cu examenul de BAC, deci elevii care detin aceste certificate nu mai sustin examenul de Bacalaureat la limba engleza”, explica Dana Vasilescu, profesoara de limba engleza.

Dar copiii dornici de educatie pot alege o multime de alte cursuri. “Avem programe personalizate si adaptate pentru dezvoltarea copiilor, pentru educarea lor si in acest sens avem de sase ani cursuri gratuite pentru copii in 7 domenii diferite de activitate”, precizeaza Trisi Cristea, director Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Copiii inscrisi vor participa ulterior la testarea nivelului de cunostinte din domeniul ales, cei mai buni urmand sa beneficieze de pregatire de specialitate.

Perioada de inscriere este 5-25 septembrie iar cursurile incep pe 3 octombrie, la sediul Fundatiei Dan Voiculescu. Mai multe detalii despre selectie si inscriere puteti la adresa de e-mail [email protected]

Afla ce trebuie sa contina pachetul pentru scoala al copiilor!... Doi tineri din Hunedoara au spus "DA" in stil medieval...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri