Căutare Live

Da! A te muta face parte din viață și nu e deloc o decizie grea

Mulți oameni trăiesc nefericiți în aceleași locuințe, deși ar dori să se mute. De preferat este ca fiecare persoană să locuiască undeva unde îi place, unde are suficient spațiu și unde este aproape de locul de muncă (lucru important mai ales în București).

Mulți oameni trăiesc nefericiți în aceleași locuințe, deși ar dori să se mute, însă n-au curaj și sunt temători în fața schimbării. De preferat este ca fiecare persoană să locuiască undeva unde îi place, unde are suficient spațiu și unde este aproape de locul de muncă (lucru important mai ales în București).

Se împiedică lumea atât de mult de Prima Casă, de acte sau de mutarea mobilei prin imensul București? E frica de schimbare atât de mare? Este teama de a nu face cumva o greșeală mutându-se? A sta pe loc atunci când trebuie mutare e o greșeală și mai mare!

Situații de relocări în București sau pornind din Capitală

O persoană la 20+ ani, poate la 30 de ani, trebuie să își croiască un drum independent în viață și să caute, pe cât posibil, să se mute de la părinți, să aibă nu doar o cameră, ci un apartament întreg în care să locuiască, de preferat în zone bune sau aproape de o gură de metrou.

Un cuplu care a trecut de primele faze ale relației și se îndreaptă cu rapiditate către căsătorie, a se citi căsnicie (termenul provine de la „casă”). Cât vor mai putea sta proaspeții însurăței la socri? La un moment dat, cursul firesc al lucrurilor va însemna mutarea de la socri și adoptarea unui stil de viață matur și independent.

Persoanele care au început să aibă venituri mai mari și cariere de succes au ocazia, în sfârșit, să renunțe la casa bătrânească rămasă moștenire și să se mute într-un apartament modern, spațios, cu camerele mai mari și tavanul mai înalt, mai aproape de parc, de supermarket. Mai aproape de lume, mai aproape de suflul bucureștean.

Când vine un copil pe lume, este mic și nu ocupă mult spațiu – deși în câțiva ani nu mai ai loc de el prin casă – de asemenea, trebuie gândită o relocare într-o locuință mai mare, mai încăpătoare, care să cuprindă și o cameră și intimitate pentru copil. Peste ani, doar nu va sta fiul student sau fiica studentă într-un cămin studențesc doar pentru că nu va avea loc în casă alături de părinți!

O familie aflată deja la vârsta pensionării, cu copiii deja mari și realizați, se poate gândi - pe bună dreptate – la păstrarea vieții de oraș, dar la mutarea de la apartamentul în care zăngăne totul din cauza zgomotului produs de traficul infernal într-o casă în care să fie mai multă răcoare pe timp de vară, care să aibă o mică grădină în care să fie plantate flori și în care să fie dusă o viață mai liniștită.

Un ajutor nesperat pentru mutările de mobilă în locații bucureștene

A te muta face parte din viață și nu ar trebui să fie o decizie grea. Până la urmă, în prezent viața este dinamică din toate punctele de vedere, deci nimeni n-ar trebui să țină cu dinții o viață întreagă de locuința în care trăiește în prezent.

Procesul efectiv al mutării trebuie să însemne ceva ușor de parcurs. Odată ce imobilul este pregătit, numai mobila, accesoriile de tipul galeriilor și ușilor pliante, electrocasnicele și bunurile personale diverse mai trebuie mutate și reinstalate.

Aici este posibil ca procesul să fie anevoios în lipsa unei organizări eficiente și a unor resurse specifice. Dacă mobila este modernă iar bunurile personale sunt fragile, trebuie să existe materiale de protecție de aplicat și de înfășurat, grijă enormă și pricepere în asta plus mașină de transport condusă de un șofer priceput în a evita gropile (ca să nu salte nici măcar puțin valoroasa marfă din spate).

Citește și
livrator de mancare ce tine in mana o pungă
Și-a comandat mâncare și un sos, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea: „Nu mă așteptam!”
Și-a comandat mâncare și un sos, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea: „Nu mă așteptam!”
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
femeie imbracata in verde care se uita in jos
Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului
Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului
Mai multe articole

Fără ajutor specializat, căratul efectiv durează mult și este foarte greu, compromițând o parte din mobilă prin lovituri și zgârieturi, mai ales pe la muchii și colțuri. Mutatul devine ușor dacă se apelează la o firmă profesionistă de transport de mobilă și de marfă în general, cum este SprintMove Company. Mutări de mobilă prin București sunt efectuate repede și ușor de oameni cu experiență, care sunt dotați de firma specializată în transport cu materiale de protecție speciale și cu expertiză în logistică, plus autoutilitare de transport cu o capacitate volumetrică adaptată situației.

Nu mulți bucureșteni știu că pot apela la o serie de servicii care să le facă mutarea extraordinar de ușoară. Practic, un expert în logistică poate estima necesarul de resurse, costul și timpul de mutare și, pe baza calculelor, personalul de transport vine pregătit:

  • să ambaleze;
  • să organizeze;
  • să protejeze absolut toate lucrurile din casă, apoi
  • să le care până la mașina de transport;
  • să le transporte efectiv;
  • să le descarce din mașină la adresa de livrare;
  • să urce absolut totul la noua locuință și
  • să desfacă și să asambleze totul la loc în noua locuință, în conformitate cu noua configurație a camerelor.

Transportul de mobilă în și din București devine simplu, convenabil și rapid

Mai rămâne blocajul mental al celor care încă nu au curajul să facă pasul cel mare sau sunt prea temători pentru a o face. Dacă nu le va plăcea noua locuință, noua stradă sau noul cartier în care vor locui? Dacă vor diferi costurile de întreținere? Dacă?...

Sunt griji născute în mod artificial de către cei care nu îmbrățișează ușor noul și schimbările în viață și nu vor să trăiască niciun sentiment de nesiguranță. Cu toate acestea, mutarea face parte din viață și este recomandat să se întâmple la timpul potrivit.

Canon de rugăciuni către Sf Apostol Matia. Rugăciunile zilei de 9 august... Giesswein satisface pe deplin exigențele românilor cu privire la confortul și calitatea încălțămintei...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri