Dakota Fanning, cu parul scurt pentru filmul "Now is Good"

Dakota Fanning a facut acelasi lucru precum Emma Watson, in urma cu un an - aceasta si-a ciopartit frumoasele plete blonde, insa, spre deosebire de starul Harry Potter, in numele artei.

Insa fanii pot rasufla usurati, deoarece Dakota poarta o peruca realistica, pentru un rol in noua productie "Now is Good". Filmarile au loc in Londra, locul in care actrita a fost surprinsa purtandu-si noua coafura, provizorie insa.

Regizat de britanicul Ol Parker, filmul "Now is Good" se concentreaza pe drama unei adolescente muribunde, care isi face o lista de dorinte, printre care si sa isi piarda virginitatea inainte de a muri.

2011/07/15/330355-article-2014710-0d01.jpg

Dakota a revenit in forta, dupa o pauza de aproximativ un an, in care s-a concentrat asupra absolvirii liceului. Pe langa drama lui Ol Parker, actrita se pregateste pentru un alt rol, cel al printesei Margaret in "Girls Night Out", dar va aparea si in "The Motel Life in February", pentru a o interpreta pe Annie James.

In plus, Dakota planuieste sa continue cu rolul lui Jane, din Twilight Saga, unde filmarile vor incepe in toamna acestui an.

Foto: Daily Mail

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri