DDD Nord SRL pe locul 1 in combaterea daunatorilor

Dezinsectia, deratizarea si dezinfectia inseamna luarea unui set de masuri pentru combaterea si limitarea numarul de daunatori intr-o anumita zona

Dezinsectia, deratizarea si dezinfectia inseamna luarea unui set de masuri pentru combaterea si limitarea numarul de daunatori intr-o anumita zona. Dezinsectia, deratizarea si dezinfectia sunt servicii care reprezinta o tehnologie bazata pe cunoastere stiintifica, pentru a extermina comunitatile de daunatori, precum si de a limita numarul lor, de a preveni daunele provocate de acestea si de eliminare a focarului. Aceasta este o meserie care necesita cea mai inalta calificare si cunostinte cuprinzatoare in diverse domenii.

Cand trebuie facuta dezinsectia si deratizarea

Dezinsectia si deratizarea, conform Ordinului nr. 82 din 9 martie 2015, art. 105- dezinsectia se executa:

DDD Nord SRL pe locul 1 in combaterea daunatorilor

a) trimestrial ( 1/ 3 luni) si ori de cate ori este nevoie, in spatiile inchise ale operatorilor economici cu profil nealimentar, institutiilor publice si spatiilor comune inchise ale cladirilor;

b) lunar si ori de cate ori este nevoie, in spatiile inchise ale operatorilor economici cu profil alimentar si ale unitatilor sanitare;

c) numai la solicitarea persoanelor fizice din spatiile cu destinatie de locuinta.

Conform art. 106 din aceeasi lege, din punctul de vedere al frecventei, deratizarea se executa:

a) pentru operatorii economici cu profil nealimentar si asociatiile de proprietari/locatari, cel putin o data pe semestru ( 1/ 6 luni) si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar;

b) pentru operatorii economici cu profil alimentar, cel putin o data pe trimestru ( 1/ 3 luni) si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar;

d) pentru persoanele fizice, la solicitarea acestora sau/ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Cine verifica

Verificarea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie sunt verificate de mai multe institutii imputernicite de Ministerul Sanatatii, pentru a verifica daca operatorii economici din toate domeniile, respecta periodicitatea de executie a interventiilor D.D.D. Aceste institutii sunt Directia Sanitar Veterinara si de Siguranta a Alimentelor, Politia Locala, Directia de Sanatate Publica, reprezentantii primariilor locale.

“Este foarte important de stiut ca nici o societate autorizata DDD nu poate impune nimanui periodicitatea interventiilor de dezinsectie si deratizare. Firmele din acest domeniu pot doar informa clientii cu privire la aceste periodicitati si pot recomanda un anumit numar de interventii la anumite perioade”, a spus Curic Andrei - General Manager DDD Nord SRL.

Termenii Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie sunt familiari firmei DDD Nord din Bucuresti si denota masuri pentru distrugerea organismelor care sunt implicate in raspandirea bolilor infectioase sau sunt agenti cauzali ai acestor boli. Nu mai putin relevante pentru oameni sunt daunele economice diverse pe care le pot provoca diferitii daunatori.

DDD Nord SRL pe locul 1 in combaterea daunatorilor

Preturi

Preturile practicate de firma DDD Nord pentru serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, sunt stabilite in functie de mai multi factori, cum ar fi, suprafata, grad de infestare, destinatia spatiului, care poate fi alimentar / non alimentar, program de lucru, locatie etc.

“Preturi pot incepe de la 70 lei / interventie pentru un spatiu destinat industriei alimentare cu o suprafata de 30 mp si poate ajunge la 400 lei pentru suprafete de 1000 mp. Pentru suprafete mai mari, preturile se negociaza in functie de nevoile beneficiarului.” a declarant Andrei Curic, General Manager DDD Nord SRL.

Cine sunt daunatorii?

Daunatorii provoaca daune materiale sau propaga boli. Printre acestea se numara

virusii, bacteriile, helmintii, mustele, capusele, puricii si tantarii, ciupercile, cariile, moliile si rozatoarele. In plus, microorganismele si ciupercile pot participa activ la deteriorarea materialelor.

Cum alegi operatorul DDD?

Este foarte important ca atunci cand alegi operatorul D.D.D. sa fii atent la autorizatiile acestuia. Un operator DDD trebuie sa detina Autorizatie Sanitar Veterinara, Autorizatie eliberata de Primarie, de Directia de Sanatate Publica, atestatele personalului, care sunt obligatorii si eventualele certificari (ISO, Certificat de Buna practica etc.). Nu trebuie sa uiti si de alte aspecte cum ar fi: timpul de interventie in cazul urgentelor, garantii, substante folosite si nu in ultimul rand, pretul.

Ce diferentiaza firma DDD Nord SRL fata de concurenta

Firma DDD Nord SRL ofera interventii Non –Stop pentru a multumi toti clientii. A fost introdus programul de lucru Non-Stop, astfel incat, sa existe echipe disponibile la orice ora din zi sau noapte. De asemenea, firma ofera garantie pe toata durata contractuala indiferent de domeniul de activitate al clientilor. Firma detine echipe locale in Bucuresti si marile orase ale tarii ( Iasi, Cluj, Constanta, Suceava, Bacau, etc.), precum si echipe mobile in toata Romania. Pe langa servicii DDD, firma presteaza si servicii conexe, cum ar fi: curatenie, intretinerea echipamentelor de climatizare, alpinism utilitar.

“Ne desfasuram activitatea din 2010 iar in prezent am ajuns sa fim Locul 1 in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite. Am ajuns in acest punct deoarece ne tratam cu seriozitate si profesionalism toti clientii nostri, indiferent ca e vorba de spatii de 10 mp sau 10.000 de mp. Venim in sprijinul agentilor economici, persoanelor fizice si institutiilor publice cu oferte personalizate in functie de necesitatile fiecaruia. Lucram si vom lucra foarte mult la orice detaliu, astfel incat sa ne putem diferentia de concurenta si sa ramanem pe locul 1. Avem recomandari din toate domeniile de activitate si ne mandrim cu acest lucru” a declarat Curic Andrei - Manager General DDD Nord SRL.

Ultimele știri