Căutare Live

De ce este important ca bebelușii să meargă de-a bușilea de la șase luni

Ela Crăciun a detaliat pe blogul ei un subiect dezbatut des de mămicile din comunitatea sa online, mai exact de ce este important ca bebelușii să înceapă să meargă de-a bușilea, de recomandat, începând cu vârsta de șase luni.

Ela Crăciun a detaliat pe blogul ei un subiect dezbatut des de mămicile din comunitatea sa online, mai exact de ce este important ca bebelușii să înceapă să meargă de-a bușilea, de recomandat, începând cu vârsta de șase luni. Vedeta a apelat la sfaturile Adrianei Bachmann, newborn specialist, alături de care a avut în primăvară seminariile despre cum pot avea părinții un copil care doarme liniștit. Astfel, a aflat de ce este important ca cei mici să înceapă să meargă de-a bușilea, acest obicei ajutându-i să își dezvolte musculatura.

„Mersul de-a bușilea îi ajută pe bebeluși la dezvoltarea mișcărilor, a mușchilor de la mână, de la picioruș și în momentul în care vor începe să meargă le va fi mult mai ușor. Recomand să începeți de la 6 luni, îi puneți în poziția de cățeluș să aveți o jucărie la care să ajungă și ei se vor legăna puțin și apoi vor începe să se târască. La început puteți încerca 5 minute dimineața, 5 după-masa și încetul cu încetul vor începe să facă singuri asta.

Sunt foarte mulți bebeluși care nu vor să treacă prin etapa asta, vor să meargă direct. Chiar dacă bebelușul nu vrea, trebuie să încercăm, dar nu trebuie să vă faceți probleme dacă nu reușește să meargă de-a bușilea. Din momentul în care vrea să meargă, trebuie să faceți cu bebelușul exerciții de stabilitate și să vă asigurați că stă pe toată talpa, nu doar pe vârfuri”, a menționat Adriana Bachman pentru blogul vedetei, www.elacraciun.ro.

Schimbarea la Față a Domnului, 6 august. Tradiții, superstiții și obiceiuri... Calendar ortodox 6 august. Schimbarea la Față, azi ți se poate prezice moartea...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri