Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

De ce femeilor nu le plac "baietii mamelor"

Femeilor mereu le-a placut ca barbatii sa vorbeasca frumos si respectuos despre mamele lor. In fapt, barbatii care se inteleg bine cu mamele lor au mai multe sanse de a-si intelege si respecta mai mult propria iubita sau sotie. Insa barbatii care vorbesc prea mult de mama lor si care sunt dependenti de acestea tin, vrand-nevrand, o pecete pe frunte, nevazuta bine de iubita: "baiatul mamei".

Femeile ca barbatii

Intocmai cum barbatii au fantezii legate de femei pe care le vad asistente medicale sau menajere, asa si femeile au uneori fantezii in care barbatii iau intruchiparea unui politist sau a unui pompier. Asta inseamna putere si masculinitate. Femeilor nu le plac barbatii care sunt influentati usor de alte persoane, in special de mame. Cum ar fi ca un pompier sau un politist sa fie influentat, in timpul actiunii, de mama sa?

Iubita vrea sa fie numarul 1

Daca o femeie imparte patul cu un barbat probabil ca nu doreste sa fie doar o simpla umplutura in viata acestuia, ci un personaj central. E firesc ca mama lui sa fie importanta de ziua acesteia, sau in ocaziile speciale, insa in restul timpului aceasta trebuie sa fie pe plan secund - primul loc revenind iubitei.

Iubita nu este o menajera

Barbatii sunt obisnuiti ca mamele lor sa le faca majoritatea poftelor: mancare buna, rufe spalate, etc. O iubita insa nu este acelasi lucru: ea nu trebuie sa faca automat aceste lucruri, doar pentru ca barbatul sa se simta exact cum se simtea in casa familiala. Plus ca femeile iubesc ca barbatul din viata lor sa aiba o anumita independenta si initiativa cand e vorba de treburile casnice (gatit, curatat, etc).

Intimitatea

Sunt multi barbati care povestesc aproape totul mamelor lor, inclusiv cum evolueaza si ceea ce se intampla in viata lor sentimentala. Sunt multi barbati care cedeaza cand e vorba de amenajarea casei, de exemplu, preferand ideile mamei, decat ale femeii din relatia lor sentimentala.

Nu uita: de cate ori se intampla sa cedezi, sub o forma sau alta, mamei tale, in defavoarea iubitei, cauta apoi cat mai repede sa te recompensezi. Daca vei mai avea ocazia.

Recomandari