Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dezvolta-ti stilul personal in decoratiuni

Multe persoane observa destul de usor unde a gresit altcineva in decorarea casei: au folosit o culoare prea rece pentru pereti, un mobilier prea mare pentru suprafata camerei, sau au pus un tablou foarte mic deasupra unei canapele robuste.

Dar daca ii intrebi cum ar decora ei o casa, ce le place, lucrurile se complica.

Sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru a-ti gasi stilul personal si a imbina toate elementele pentru un rezultat armonios:

Citeste reviste si carti

Este uimitor cate idei pot sa apara de la o mica fotografie. Cu cat te uiti la mai multe imagini si descoperi stiluri de care esti atras, cu atat iti va fi mai usor sa iti dai seama ce vrei.

Gaseste-ti o tema

Exista foarte multe stiluri si alegeri: traditional, contemporan, rustic, eclectic si lista poate continua. Poti sa te documentezi in legatura cu elementele predominante din fiecare stil si sa il alegi pe cel care simti ca ti se potriveste.

Iar daca vei apela la niste specialisti sa te ajute, totul va decurge mai usor daca deja ai stabilite niste lucruri.

Stil de viata

Cheia este sa gasesti un design care sa rezoneze cu stilul tau de viata si al familiei tale. Ai o familie cu multi copii? In weekend vin la tine prieteni si vecini si isi aduc copiii pentru o zi de joaca? Lucrezi de acasa?

Esti un fan al mancarii? Ai parinti in varsta care locuiesc cu tine? Raspunsurile la aceste intrebari iti pot da niste indicii importante.

Fii aventuros. Nu-ti fie teama sa gandesti in afara cutiei. Gandeste-te ca este casa ta si nu exista raspunsuri gresite. Tu esti cel care va locui acolo, nu arhitectul, nu cel care construieste casa, nu designerul.

Dar nici nu fi prea incapatanat. Intreaba-te daca ai mereu dreptate si daca ti se spune ca ceea ce vrei nu e prea practic sau ca rezultatul final nu va fi prea reusit, poate ar trebui sa iei in considerare aceste lucruri.

foto: newhouseofart.com

Recomandari