Din iulie este disponibil in Romania un nou supliment nutritiv: Cebrium®

Cebrium® este o combinatie unica, patentata, care te face sa te simti atent si concentrat, limpede si organizat, agil si sa ai totul sub control.

"Din 1986, cantitatea de informatie stocata, comunicata si prelucrata de creierul unei persoane creste cu aproximativ 23% anual."


In zilele noastre, cand trebuie sa facem fata unui ritm de viata tot mai alert, cand cantitatea de informatie pe care creierul nostru trebuie sa o proceseze este tot mai mare, se intampla tot mai des sa ne scape din vedere lucruri importante, sa simtim ca suntem coplesiti si ca nu mai facem fata provocarilor zilnice. Acest lucru se intampla din cauza suprasolicitarii retelei noastre neuronale care, mai mult ca oricand are nevoie de suport pentru a se stabili noi sinapse.
Din fericire, acum avem solutia la indemana, iar aceasta se numeste Cebrium®.

Cu Cebrium® te simti: atent si concentrat, limpede si organizat, agil si ai totul sub control. Poti sa indeplinesti rapid sarcini multiple, sa iti amintesti usor lucruri, sa faci fata presiunii si provocarilor cu calm si experienta, sa acumulezi cunostinte cu usurinta, sa imbatranesti frumos, alaturi de cei dragi. Datorita caracteristicilor sale exceptionale, Cebrium® este recomandat profesionistilor orientati spre performanta si inalte realizari personale, ca si tuturor adultilor care isi doresc un control mai bun asupra vietii lor personale si profesionale.

Cebrium® este un supliment nutritiv, produs al unei companii farmaceutice din Austria, cu experienta vasta in medicatia sistemului nervos, conform standardelor GMP.

Cebrium® este un supliment nutritiv patentat in S.U.A. ce contine o combinatie unica de aminoacizi specifici creierului, optim dozati, care sa-l sprijine cat mai eficient activitatea. Aminoacizii sunt fragmente de proteine care indeplinesc o varietate de functii ale sistemului nervos. Ei sunt materiale de constructie importante, ce intra in compozitia neurotransmitatorilor si asigura performantele organismului nostru. Acestia sunt esentiali pentru atentie si memorie.

Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitatori. Valina este deosebit de importanta pentru buna functionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica. Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) si a procesului natural de imbatranire. Toti acestia se regasesc in compozitia Cebrium®.

Cebrium® se administreaza o capsula pe zi, dimineata cu un pahar mare de apa sau suc de fructe. Desi rezultatele sunt vizibile dupa primele zile, pentru mentinerea acestora se recomanda cure de minim 30 zile.

Produsul se elibereaza fara prescriptie medicala si este disponibil in farmaciile DONA și CATENA. Este importat in Romania de catre S.C. Romastru Trading S.R.L.

Informatii suplimentare se pot gasi la www.cebrium.ro sau solicita la [email protected] si la telefon: 0736/103.585.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri