Doi americani s-au mutat in Singapore doar pentru ca fiica lor sa invete chineza

Ei spun ca au luat aceasta decizie pentru ca micuţa lor sa devina un copil „global” si ca nu regreta deloc ca a renuntat la cariere din SUA.

„Fiecare parinte ar face orice pentru copilul lui" este o afirmatie de bun simt a carei valoare de adevar nu este niciodata pusa sub semnul indoielii.

Cu toate acestea, povestea lui Jim si Paige Rogers este cu totul deosebita. In 2007, fiica lor, Hilton Augusta, avea 4 ani. A fost momentul in care parintii au decis sa se mute in Singapore, doar pentru a-i oferi posibilitatea micutei sa invete chineza. Au renuntat la carierele de succes pe care le aveau in New York si au plecat in Sudul Asiei.

Conform propriilor declaratii, Jim si Paige considera ca nu este suficient sa incerci sa-ti cresti copilul in virtutea unor valori precum curajul, curiozitatea sau respectul fata de munca si nici macar sa incerci sa-i asiguri fundamentele pentru o cariera profesionala de succes. Trebuie sa-l inveti sa se descurce in orice mediu.

Mutarea in Singapore a rezolvat acest din urma aspect, familiarizand-o pe Happy cu o cultura cu totul noua fata de cea in care crescuse pana in 2007 . Tocmai de aceea nu li s-a parut ca fac un efort prea mare in momentul in care au renuntat la job-urile pe care le aveau in New York.

foto: sheknows.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri