Exilis - Revolutie in remodelarea corporala

Talie bine definita, abdomen plat, picioare suple, brate impecabile... acestea sunt doar cateva dintre trasaturile corpului ideal pe care si-l doresc toate reprezentantele sexului frumos.In zilele noastre, aflate in permanenta in cautarea frumusetii, femeile nu se mai multumesc doar cu una dintre tehnologiile de remodelare corporala. Dupa indelungi cercetari in aceasta directie si cele mai riguroase teste clinice si medicale, BTL (Praga, Cehia) a lansat pe piata sistemelor de remodelare corporala sistemul de tratament Exilis, o noutate absoluta!

Exilis este un sistem de tratament non-invaziv destinat reducerii depozitelor localizate de grasime, constituind o alternativa competitiva la tehnicile invazive de eliminare a tesutului adipos. Noutatea absoluta a sistemului Exilis consta in utilizarea simultana a radiofrecventei si a utrasunetelelor, combinarea acestor doua surse recunoscute de energie permitand reducerea eficienta a depozitelor rezistente de grasime subdermala si, in acelasi timp, redarea fermitatii zonelor tratate.

Inovatorul sistem de tratament Exilis ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de pacienti, cu rezultate evidente in reducerea volumului si remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii.

Exilis are integrate sisteme de siguranta, iar aplicatorul sau este patentat si unic datorita sistemului de monitorizare a temperaturii pielii si a fluxului de energie, evitandu-se astfel orice risc de ranire a pacientului.

Fara durere și fara anestezie, fara perioada de recuperare și cu rezultate evidente de la prima sedinta, sistemul Exilis asigura atat pentru clinician, cat si pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive si masurabile.

O sedinta de tratament Exilis consta in identificarea, izolarea si dezactivarea celulelor grase din tesutul adipos regasit in zona de tratament cu ajutorul aplicatorului timp de 4-5 minute. In aceeasi sedinta se pot trata pana la 4-6 zone fiecare avand o dimensiune aproximativa de pana la 200 cm² (maximum 1000 cm2).

Un tratament standard cuprinde 4 sedinte, cu repaus de 10-14 zile intre ele, iar rezultatele sunt vizible in 2 saptamani: reducerea volumului tesutului adipos, tonifiere, remodelare corporala.

Exilis este cea mai profitabila noutate pe piata esteticii medicale, un sistem ale carui rezultate sunt argumentate clinic si stiintific!

Sursa: www.fashionandbeauty.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri