Fanii Twilight se opereaza pentru a avea dinti de vampir

Se pare ca fanii Twilight idolatrizeaza in asa masura personajele, incat vor sa le semene in toate privintele. Asa ca tinerii apeleaza la chirurgia estetica pentru a avea dinti de vampir.

In cele mai multe cazuri, tinerii sunt dispusi sa cheltuie in jur de 200 de dolari din banii lor - sau ai parintilor - pentru a avea dinti de vampir.

Acesta este si cazul lui Taylor, o adolescenta de 16 ani din America. Ea a fost supusa procedurii intr-o clinica din Houston. Tanara isi justifica gestul astfel: "Tin cu echipa Edward. El ii are, asa ca...".

Pentru cei care nu stiu prea multe despre cartile si filmele din seria Twilight, adresate adolescentilor, echipa Edward il sustine pe vampirul jucat de Robert Pattinson, iar echipa Jacob favorizeaza personajul jucat de Taylor Lautner, un varcolac.

La clinica, doctorul Clint Herzog i-a aplicat pecientei o rasina de culoarea dintilor, careia apoi i-a dat forma unor colti. "Materialul este asemanator cu cel folosit pentru a fixa aparatele dentare de dinti.". Doctorul a mai explicat: "Asadar, poate fi aplicat sau scos foarte usor, fara a dauna dintelui."

Dentistul, care lucreaza la cinci clinici din Texas, a spus ca aceasta operatie este foarte cautat, mai ales in suburbii. "In zona locuiesc foarte mult fani Twilight deci da, primim multe cereri."

Dupa o procedura de 15 minute, Taylor este mandra posesoare a unsor dinti de vampir. "Sunt foarte incantat de rezultat! Nu a durut deloc."

Tu ce zici? Ai plati ca sa ai dinti de vampir?

Sursa foto: topnews.in

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri