Femeile sub 30 de ani, instabile din punct de vedere marital

Studiile arata ca a crescut numarul femeilor de pana in 30 de ani care divorteaza. Conform specialistilor, exista niste motive comune pentru care cele mai multe femei aleg sa faca acest pas.

1. S-au casatorit din comoditate

Dupa o relatie de cativa ani, urmatorul pas este casatoria. Multe femei cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au recunoscut ca nu s-au casatorit din dragoste, ci pentru ca era un lucru convenabil si le oferea un sentiment de siguranta.

2. Au suferit intr-o relatie anterioara

Se spune ca nu treci niciodata peste prima dragoste. Multe femei au divortat pentru ca nu au reusit sa-si uite fostii iubiti sau si-au pierdut increderea in iubire dupa ce au fost parasite. Desi s-au casatorit, nu facut-o din dragoste ci doar din sentimentul de stabilitate.

3. Au sperat ca mariajul le va schimba viata

Casatorindu-se prea devreme, numeroae femei au crezut ca mariajul le va schimba viata. Totusi, sotii lor nu s-au maturizat indeajuns si, astfel, au ajuns sa aiba o relatie banala din care lipsea afectiunea si sexul. Nepotrivirea de caracter a dus, in final, la aparitia celor mai multe divorturi.

4. Nu au avut incredere in ele

Adesea, femeile se grabesc sa se casatoreasca deoarece cred ca nu vor mai gasi un alt barbat care sa le iubeasca. Dorinta de a avea cat mai repede o familie si copii le fac sa ia decizii gresite. Dupa catva timp, acestea realizeaza ca sotul nu este sufletul lor pereche si decid sa divorteze.

Sursa: huffingtonpost.com

FOTO: hepta.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri