Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul, lider detaşat de audienţă. Antena 1, lider de piaţă în Prime Time

Aseară, telespectatorii au fost cu ochii pe Antena 1.

Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul, lider detaşat de audienţă. Antena 1, lider de piaţă în Prime Time

antena 1

Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul a fost prima opţiune a românilor, pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, animaţia Disney a înregistrat pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, 7.7 puncte de rating şi 20.6% cota de piaţă, urmat de programul oferit de Pro Tv, cu 6.2 puncte de rating şi 16.5% cota de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o medie de audienţă de 6.9 puncte de rating şi 14.6 cotă de piaţă, urmată de România TV cu 5.6 puncte de rating şi 11.9% cotă de piaţă şi de Pro TV cu 5.6 puncte de rating şi 11.8% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, când postul a obţinut o medie de audienţă de 7 puncte de rating şi 14.5 cotă de piaţă, urmată de România TV cu 6 puncte de rating şi 12.5% cotă de piaţă şi de Pro TV cu 5.4 puncte de rating şi 11.3% cota de piaţă.

Şi în Prime Time, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivel naţional. Astfel, pe 2 ianuarie, Antena 1 a înregistrat o medie de audiență de 6.3 puncte de rating și 13.9% cotă de piață, urmată de Pro TV cu 6.1 puncte de rating şi 13.6% cota de piată. Şi la nivel naţional, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor în Prime Time, cu o medie de audienţă de 6.8 puncte de rating şi 14.8 cotă de piaţă, urmată tot de Pro TV cu 6.2 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţă.

Sursa:Kantar Media

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri