Căutare Live

Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul, lider detaşat de audienţă. Antena 1, lider de piaţă în Prime Time

Aseară, telespectatorii au fost cu ochii pe Antena 1.

Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul, lider detaşat de audienţă. Antena 1, lider de piaţă în Prime Time

antena 1

Filmul de animaţie Disney Doamna şi Vagabondul a fost prima opţiune a românilor, pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, animaţia Disney a înregistrat pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, 7.7 puncte de rating şi 20.6% cota de piaţă, urmat de programul oferit de Pro Tv, cu 6.2 puncte de rating şi 16.5% cota de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o medie de audienţă de 6.9 puncte de rating şi 14.6 cotă de piaţă, urmată de România TV cu 5.6 puncte de rating şi 11.9% cotă de piaţă şi de Pro TV cu 5.6 puncte de rating şi 11.8% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări, când postul a obţinut o medie de audienţă de 7 puncte de rating şi 14.5 cotă de piaţă, urmată de România TV cu 6 puncte de rating şi 12.5% cotă de piaţă şi de Pro TV cu 5.4 puncte de rating şi 11.3% cota de piaţă.

Şi în Prime Time, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivel naţional. Astfel, pe 2 ianuarie, Antena 1 a înregistrat o medie de audiență de 6.3 puncte de rating și 13.9% cotă de piață, urmată de Pro TV cu 6.1 puncte de rating şi 13.6% cota de piată. Şi la nivel naţional, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor în Prime Time, cu o medie de audienţă de 6.8 puncte de rating şi 14.8 cotă de piaţă, urmată tot de Pro TV cu 6.2 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţă.

Sursa:Kantar Media

Românii au început anul alături de Antena 1. Staţia a fost lider de piaţă la nivelul întregii zile, pe toate segmentele ... Tradiții și obiceiuri de Bobotează, 6 ianuarie. Ce supersiții există din bătrâni înainte de Sfântul Ioan...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x