Căutare Live

FOTO! 10 coafuri simple pentru orice tip de par

Indiferent de tipul de par pe care il ai, exista coafuri usor de realizat, care sa il puna rapid in valoare. Iata 10 frizuri care merita sa fie incercate!

1. Parul scurt

Parul scurt si drept nu este atat de plictisitor precum pare. Pentru o tinuta casual sau de club, il poti ciufuli cu putina ceara de par. Daca optezi pentru un stil elegant, foloseste gel de par, pentru a-l aranja in stilul anilor '20.

2. Parul ondulat

Este foarte usor de coafat, avand o multime de optiuni. Daca este mai lung, poti opta pentru o coada simpla de cal sau pentru impletituri in diverse stiluri. Cu ajutorul spumei de par, iti poti stiliza buclele pe care le poti lasa libere, pe spate.

3. Parul cret

Este considerat cel mai frumos par, insa si cel mai greu de aranjat. Pentru a defini buclele, foloseste spuma de par dupa fiecare baie. De asemenea, il poti prinde cu o clama intr-o parte, sau il poti lasa liber.

4. Parul lung si drept

Daca nu ai volum, poti folosi spuma de par si un uscator cu difuzor dupa fiecare baie. Parul lung si drept poate fi purtat intr-o coada de cal sau poate fi prins intr-un coc frantuzesc.

Inspira-te din GALERIA FOTO de mai jos!

FOTO: hepta.ro

7 probleme frecvente in ingrijirea zilnica... Un cuplu din SUA l-a dat in judecata pe proprietarul care le-a inchiriat o casa bantuita...
Ultimele știri