Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

FOTO! 5 idei originale pentru impachetat cadourile

Se apropie sarbatorile si incepe sa ne cuprinda febra cadourilor, ne gandim la ce vom cumpara fiecarei persoane dragi, dar si la cum vom impacheta cadourile daruite. Oferta este diversa: hartii colorate, cutii mari si mici, pungi plasticate sau ecologice. Insa chiar si ambalajul poate fi un cadou in sine, daca ne folosim de putina imaginatie si il personificam in functie de pasiunile celui caruia il vom darui sau ceea ce vrem sa ii transmitem.

1. Un ziar

Daca vrei sa impachetezi o carte pentru un prieten, poti renunta la hartia lucioasa, cu diverse modele, care uneori este destul de scumpa. La urma urmei, fiecare ambalaj de cadou ajunge sa fie rupt si aruncat. Personalizeaza totul incercuind cu un marker cateva cuvinte cheie si obtii astfel ceva original. Sau creaza o floare mare, tot din hartie de ziar, pentru a-i da o nota mai feminina.

2010/11/24//151019-newspaper-wrap-1209-de.jpg

2. Un prosop de bucatarie

Crezi ca nu ai putea impacheta cutia unui cadou intr-un prosop? Daca ceea ce contine este o carte de gatit sau un alt obiect ravnit de un pasionat al gastronomiei, cu siguranta va aprecia si modul original in care i-ai impachetat surpriza.

2010/11/24//151020-teatowelwrap1.jpg

3. O harta

Un cadou pentru persoanele aventuriere, sau pentru cei care se pregatesc de o calatorie lunga, poate fi o harta. Alege o destinatie cu un mesaj: fie orasul in care locuiesti tu, cu un semn pe strada ta pentru a-i sugera sa revina la tine, sau o harta a Europei sau a lumii, pe care sa marchezi traseul pe care stii ca vrea sa il faca.

2010/11/24//151021-map.jpg

4. Hartie maro si cateva detalii

Aceasta hartie simpla te va scoate usor din incurcatura, daca adaugi cateva elemente care sa faca pachetul sa arate mai festiv. O sfoara sau panglica rosie si doua bete de scortisoara, o crenguta de copac sau o scoica pe care sa le prinzi deasupra, pot crea un ornament simplu si de efect.

2010/11/24//151022-paper_-wrap-raf.jpg

5. Pagini de benzi desenate

Pentru un copil sau cineva caruia ii plac personajele de acest tip, un cadou impachetat folosind bucati dintr-o revista cu benzi desenate este nu doar ceva vesel, nastrusnic, dar arata si faptul ca esti atent la hobby-urile sale.

2010/11/24//151023-cartoonpackage.jpg

Foto: thesweetestoccasion.com

countryliving.com

ramshackleglam.com

thestudioatbb.com

momgoesgreen.com

frugal-living-now.com

Recomandari