FOTO! Blake Lively impreuna cu Ryan Reynolds la WonderCon

Blake Liveli a participat vineri la editia 2011 WonderCon, in centrul de la Moscone, San Franscisco. Actrita de 23 de ani a fost insotita de Ryan Reynolds.

Cei doi joaca impreuna in filmul "Lanterna verde", iar la WonderCon au discutat si comentat pe marginea viitorului lor hit cu supereroi.


Ce este WonderCon, va intrebati. Este cel mai mare eveniment de benzi desenate si arte populare din SUA. Iar vineri si-a sarbatorit cea de-a 25-a aniversare.

Cu o seara inainte, Blake a castigat distinctia de Actrita Anului, la Premiile CinemaCon din Las Vegas. "Este destul de intimidant, fiindca este un film in care s-au bagat foarte multi bani si exista foarte multe mize. Insa ceea ce m-a facut sa imi doresc atat de mult acest rol este faptul ca personajul meu este o femeie puternica, militanta si curajoasa, care nu ezita sa-l provoace pe Hal (Ryan Reynolds)", a declarat ea pentru ziarul L.A. Times despre "Lanterna verde".

Vezi galeria de imagini mai jos!

FOTO: justjared.buzznet.com/

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri