FOTO! Bucataria ruseasca, leaganul traditiei culinare slavone
Bucataria ruseasca, bogata si variata, exceleaza in supe si mancaruri cu carne sau peste, asezonate invariabil cu o bautura traditionala, de obicei vodka.
Publicat: Joi, 18 August 2011, 00:00 |
Actualizat Sambata, 30 Iunie 2012, 02:03
O mare varietate de tipuri de paine, blini (clatite), mezelurile, ouale prajite si castravetii murati sunt ingredientele specifice unui mic dejun rusesc.
La masa lor de pranz, obligatoriu, se gaseste o ciorba de bors, un fel de "fiertura nationala"
Articolul continuă după reclamă
La cina, tot acest „alai" culinar se repeta. „Kartoska"
Varza, ceapa, ciorba de peste si clatitele sunt in arta lor culinara la mare cinste.
Clatitele rusesti se diferentiaza nu numai prin umplutura
Dragostea dupa certificatul de casatorie...
Cum sa ai o gradina de invidiat in cinci pasi simpli...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.