Căutare Live

FOTO! Casa omului-cartita va fi vanduta pentru 500.000 de lire

William Lyttle, un inginer in constructii din Londra, a devenit faimos in 2006 pentru sistemul de tuneluri pe care l-a construit sub casa sa.William Lyttle a sapat sub casa sa decenii intregi construind pasaje subterane lungi de 20 de metri. Unii martori descriu constructia ca o adevarata casa subterana. Ani intregi de sapaturi au insemnat lasarea in paragina a locuintei de la suprafata, astfel incat aceasta a ajuns fara acoperis. Mai mult, tunelurile au dus la slabirea fundatiei, casa fiind in mare pericol de prabusire. Desi inginerul s-a luptat pentru pastrarea pasajelor subterane, primaria a umplut tunelurile cu beton.

Primaria cartierului Hackney a descoperit tunelurile in 2006 impreuna cu gramezi de gunoi, ramasitele a patru masini Renault, o barca, fier vechi, frigidere si televizoare vechi. In mod ciudat, William Lyttle nu era un om sarac, conform Politiei, care i-a verificat finantele.

Batranul a fost evacuat dupa ce locuinta sa aproape ca s-a prabusit din cauza tunelurilor. Primaria a cheltuit 45.000 de lire pe an pentru a-l caza pe omul-cartita la hotel, iar apoi l-au mutat intr-o locuinta ce apartinea consiliului local. In plus, autoritatile au de recuperat 350.000 de lire din taxe neplatite de-a lungul anilor.

Neingrijita, casa a devenit o ruina si nu poate fi demolata deoarece se afla intr-un cartier londonez cu statut de conservare. Rudele lui William Lyttle cer jumatate de milion de lire pentru casa fostului inginer, iar cine o va cumpara va fi nevoit sa cheltuiasca suplimentar o mica avere pentru a o renova. Site-urile de imobiliare din Regat evalueaza casele asemanatoare din acelasi cartier la peste un milion de lire.

Foto: Daily Mail

Marea Britanie: O femeie, aproape ucisa de vopseaua de par... Patru sfaturi pentru a fi fericita, chiar si dupa ce te desparti de iubit...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x