Căutare Live

FOTO! Casute miniaturale construite in bonsai

Cresterea unui bonsai necesita multa grija si atentie, aceasta planta asiatica fiind extrem de sensibila la conditiile de mediu.

Pe langa efortul de a aduce aceste plante la maturitate, un artist japonez a realizat mai multe casute si sculpturi miniaturale in jurul unor bonsai.

Potrivit Daily Mail, Takanori Aiba a folosit hartie, bucati de plastic, ghips, rasini si vopsea pentru a crea mai multe case si adevarate comunitati in miniatura construite pe trunchiurile si crengile bonsailor. Morile de vant, ferestrele, usile si scarile intortocheate sunt doar cateva dintre elementele pe care japonezul le-a fabricat cu minutiozitate.

Artistul a avut nevoie de 10 ani pentru produce lucrarile care uimesc prin faptul ca sunt foarte detaliate in ciuda dimensiunilor reduse. Takanori Aiba spune ca aceasta forma de arta ilustreaza frumusetea comuniunii spirituale dintre om si natura.

Foto: Takanori Aiba

Hamburgerul cu carne artificiala, disponibil din luna octombrie... "Dinozaurii" stau in Bucuresti pana pe 4 martie...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri