FOTO! Cele mai sexy personaje pentru copii

Personajele de desene animate sunt specifice copiilor, insa in momentul in care sunt jucate de actrite sexy, parca peliculele ar fi mai potrivite pentru tineri si adulti. Iata cele mai sexy caractere de desene animate!

1. Vaduva Neagra

Pe numele ei adevarat "Natasha" Alianovna Romanova este o eroina creata in 1964 de catre Stan Lee, Don Rico si Don Heck. In 2010 acest rol a fost jucat de Scarlett Johansson.

2. Power Girl

Numele ei real este Kara Zor-L si a fost creata in 1976. Este verisoara de gradul 1 cu Superman dar sanii foarte dezvoltati nu pot fi pusi pe baza ereditatii.

3. Catwoman

Partenera lui Batman a fost creata in 1940 si conform scenariului pare ca ar suferi de tulburare de personalitate bipolara: cand se indragosteste de erou, cand il uraste.

4. Wonder Woman

A aparut in 1941 si de atunci poarta pe corset culorile steagului Statelor Unite, desi este o amazoana. Are puteri supranaturale, asa cum ar fi zborul sau disparitia

5. Elektra

Elektra Natchios este o asasina platita ce poarta mereu doua sabii ninja. In 2003, rolul a fost jucat de Jennifer Garner.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe dumage.com!

Ultimele știri