Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

FOTO / Facebook, inspiratie pentru designeri

Moda reactioneaza intr-un mod creativ la toata popularitatea retelei de socializare Facebook. Un exemplu este o colectie de 15 tricouri cu titlul "View my profile".

Popularitatea retelei de socializare Facebook a dat idei si creatorilor de moda. De curand, studioul de creatie 109 a lansat colectia de top-uri unicat "View my profile". Acestea sunt realizate din matase naturala imprimata digital.

Pe fiecare tricou se afla reproducerea unui tablou celebru, insotit in partea din spate de un mesaj care face trimitere sa reteaua de socializare Facebook. Poti alege dintre mesaje precum "Connect with more friends", "Giovanni is now in a relationship", "Confirm/Ignore", "Change profile picture" sau "Invite friends to join".

Pentru cei pasionati de jocurile de pe Facebook, exista un tricou special, cu un mesaj ce face referire la cel mai popular joc creat de compania Zynga: FarmVille. Mesajul de pe spatele acestui top suna cam asa: "1 farmille gift request".

Pretul unui astfel de tricou este de 585 de lei, si le poti comanda direct de AICI, sau din atelierul 109 situat pe Str. Vasile Gherghel, nr. 109.

Sursa foto: molecule-f.com

Recomandari