Căutare Live

FOTO! Mai multi bebelusi au fost transformati in panouri publicitare

Se spune ca cei mai multi copii sunt expusi la 40.000 de reclame pe an, iar un artist australian a vrut sa ilustreze acest fapt intr-un mod inedit, tatuand digital niste bebelusi.

Dietrich Wegner si-a dorit sa ilustreze excesul de promovare pe care il fac marile branduri. Astfel, a tatuat digital niste bebelusi cu logourile unora dintre cele mai cunoscute companii din lume.

Artistul a folosit niste fotografii cu bebelusi pe care le-a modificat intr-un program de editare in asa fel incat cei mici par tatuati pe tot corpul. Potrivit Buzz Feed, Dietrich Wegner spune despre imaginile pe care le-a creat ca sunt o meditatie asupra felului in care evolueaza identitatea fiecarui om si modul in care este ea exprimata.

Fotografiile sunt expuse in acest moment la o galerie de arta din Chicago si fac parte dintr-o serie de obiecte de arta care au ca subiect copiii, identitatea lor si felul in care aceasta se schimba in timp.

Foto: dietrichwegner.com

VIDEO! Nasterea in Romania: Cat costa si cum se face... Cea mai scumpa omleta din lume costa 1.000 de dolari...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri