Antena Căutare

FOTO! O baie mica, dar cocheta si functionala

Camera de baie poate reprezenta pata de culoare de care ai ne voie, amenajand-o in nuante ve sele, prin trucuri in ceea ce priveste culori le si modelele alese, dar si prin mobilierul care poate da impresia de spatiu.

Un spatiu mai generos


Pentru a da senzatia unui spatiu generos este indicat ca in camera de baie sa se foloseasca culori deschise atat pentru placile de gresie si faianta, cat si pentru obiectele sanitare, sa se mascheze tevile cu oglinzi. Pentru a castiga mai mult spatiu poti, de asemenea, sa renunti la cateva rafturi sau cosulete prezente in baie, iar chiuveta poate fi inlocuita cu una cu picior, astfel incat sa poti depozita lucruri si sub aceasta.

Mai multa lumina

Lumina trebuie sa fie uniforma pe toata suprafata baii pentru a crea senzatia de spatialitate, astfel poti inlo - cui vechiul corp de iluminat cu spoturi. De asemenea, lumina naturala este cea mai indicata, de aceea este bine sa schimbi fereastra, daca aceasta exista, cu una mai mare.

Oglinzile

Creeaza senzatia de spatialitate. Dimensiunea acestora este importanta, de aceea este indicat ca pozitionarea lor sa se faca in paralel, astfel incat cor pul de iluminat folosit in baie sa cada pe suprafata lor. De asemenea, poti decora oglinzile cu ornamente nichelate sau din inox.

Faianta si gresia

Acestea trebuie sa fie de culoare deschisa, lucioase si de dimensiuni mari, pentru ca astfel vor crea senzatia de marire a spatiului. In ceea ce priveste culoarea acestora, nuantele deschise si pastelate, cum ar fi cele in tonuri de albastru, au un efect de marire a spatiului, pe cand cele inchise dau impresia de spatiu ingust.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Citeste si Revista Felicia!
Foto: www.artifexdesign.net

FOTO! Cel mai feminin model de sex masculin a fost invitat la palatul Buckingham... Pregateste plantele de apartament pentru sezonul rece...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x